New call-to-action

SIJOITTAJA -podcast: Rahastovertailun kärkisalkku

Janne Kujala

SIJOITTAJA -podcastissa kuulet sijoitusmaailman tärkeimmistä käänteistä ja tuottavimmista sijoitustyyleistä. Haastatteluissa kiinnostavimmat salkunhoitajat ja sijoittajat. Podcastissa kuulet puhetta sijoittamisesta, aina sijoittajan näkökulmasta. Sarjan toisessa jaksossa haastattelussa Evli Suomi Pienyhtiöt rahaston salkunhoitaja Janne Kujala.

Julkaistu: 17.11.2021 Kirjoittaja:

osakkeet podcast rahastot sijoittaminen

SIJOITTAJA -PODCAST JAKSO 2: Rahastovertailun kärkisalkku

Nyt SIJOITTAJA -podcastissa haastattelemme kiinnostavien rahastojen ja sijoitussalkkujen salkunhoitajia. Mikä salkuista sopii sinun sijoitustyyliisi? Millaisia riskejä salkkuun liittyy? Miten salkunhoitaja valitsee osakkeet?

SIJOITTAJA -podcastin toisessa jaksossa Anni Hurtigin haastattelussa salkunhoitaja Janne Kujala. Janne toimii Evli Suomi Pienyhtiöt rahaston salkunhoitajana. Salkku on pitänyt kärkisijaa Sijoittaja.fi:n rahastovertailussa. Evlin rahasto on voittanut indeksin 66,1 prosenttina kuukausista ja myös keskimäärin. Myös viiden vuoden kokonaistuoton ja tuotto-riskisuhteen osalta rahasto on aivan vertailun kärkeä.

Toinen jakso on nyt kuunneltavissa!

Kuuntele Spotifyssa! Kuuntele Soundcloudissa

Lisätietoja jaksoon liittyen

Kuuntele SIJOITTAJA -podcastin aikaisemmat jaksotSINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy