Suomalaisten osakkeiden valintatyökalu – Esittely

Suomalaisten osakkeiden valintatyökalu tarjoaa sijoittajalle helpon ja vaivattoman tavan löytää itselleen parhaat suomalaiset osakkeet. Osakkeet listautuvat Sijoittaja.fi:n pisteytyksen mukaan paremmuusjärjestykseen, jolloin houkuttelevimmat yhtiöt saavat parhaimmat kokonaispisteet.

Kenelle?

  • Jokaiselle sijoittajalle, joka haluaa löytää itselleen sopivat sijoituskohteet suomalaisten pörssiyritysten joukosta
  • Sijoittajalle, joka haluaa löytää sijoitustyyliinsä sopivia yhtiöitä

Hyödyt?

  • Kokoaa yhtiöt tehokkaasti ja sijoittaja saa kootusti tärkeää informaatiota yhtiön tunnusluvuista, tuloskehityksestä sekä ajankohtaisesta tilanteesta
  • Työkalusta löytyvät Sijoittaja.fi:n tuloskommentit ja tiivistelmät osavuosikatsauksista
  • Sijoittaja voi laatuluokittelun avulla etsiä ja valikoida yhtiöitä tietyn ominaisuuden tai valmiin luokittelun perusteella
  • Sijoittaja voi etsiä haluamansa yhtiön ja tarkastella, miten yhtiö menestyy vertailussa

Suomalaisten osakkeiden valintatyökalun pisteet pohjautuvat maailman johtavan sijoitustutkimuksen löydöksiin erilaisten ilmiöiden ja strategioiden hyödyntämiseksi tulevien tuottojen ennustamisessa sekä Sijoittaja.fi:n omaan pitkäaikaiseen kehitystyöhön.

Osakevalintatyökalun avulla voi etsiä osakkeita, joilla on kiinnostavia ominaisuuksia. Sijoittaja voi työkalun avulla poimia faktoreita, tyylejä tai strategioita, joita hyödyntämällä sijoitustutkimuksen ja käytännön kokemuksen perusteella on mahdollisesti saavutettu markkinoita parempi tuotto. Ammattisijoittajien keskuudessa kvantitatiiviset valintamallit ovat erittäin yleisesti käytettyjä.

Yhtiöiden numeraalisesti mitatut ominaisuudet ovat yksi helppo ja yksinkertainen tapa löytää houkuttelevia sijoituskohteita. Sijoittajan kannattaa myös perehtyä tarkemmin yhtiöihin ja tehdä tarkempaa laadullista analyysia numeraalisen analyysin rinnalla. Numeraalisen analyysin avulla sijoittaja voi kuitenkin helposti rajata analysoitavien yhtiöiden joukkoa.

Mittaamme säännöllisesti työkalun pisteyttämien parhaiden osakkeiden menestystä ja vertaamme niitä suomalaisten osakeindeksien tuottoihin. Työkalu päivittyy säännöllisesti kahden viikon välein.

Lue tästä artikkeli, jossa selvitetty työkalun pisteytystä tarkemmin!


Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy