Portfoliotyökalu auttaa kehittämään salkkuasi

Sijoittaja360° Portfoliotyökalu analysoi portfolion tekoälyä, sijoitustutkimusta ja sijoittamisen nyrkkisääntöjä hyödyntäen. Näin sijoittaja saa ajantasaisen tiedon sekä konkreettisia ehdotuksia salkun kehittämiseen.

Portfolioanalyysissa huomioidaan kaikki lisäämäsi salkut ja niiden sijoituskohteet. Klikkaamalla salkkua, voit tarkastella salkkukohtaista analyysia, joka kertoo muun muassa salkkusi tärkeimmät tunnusluvut ja sijoitustyylisi.

Portfoliotyökalu kuuluu Sijoittaja360 -palveluun.

Kehitä salkkuasi analyysin avulla

  • Tarkastele salkkusi tärkeimpiä tunnuslukuja ja sijoitustyyliäsi
  • Saa kehitysehdotuksia salkkusi hajautukseen, riskienhallintaan ja tuoton parantamiseen
  • Kehitä salkkuasi konkreettisten ehdotusten avulla

Rakenna portfoliot helposti

Portfolio muodostuu salkuista, joita voi olla 1-3 kappaletta. Portfolioanalyysissa huomioidaan kaikki lisäämäsi salkut ja niiden sijoituskohteet. Portfoliotyökalusta saat helposti portfoliosi kokonaisnäkymän ja analyysin kaikkiin sijoituskohteisiisi. Huomioithan, että analyysin saat vasta, kun olet lisännyt ensimmäisen salkkusi.

Usein kysyttyä Portfoliotyökalusta

Portfolio -osiossa voit muodostaa salkkuja 1-3 kappaletta. Aloita salkun luominen klikkaamalla kohdasta ”Uusi salkku”. Ensin salkulle annetaan nimi, jonka jälkeen sinne voi lisätä osakkeita haun tai Osaketyökalun avulla. Saat salkkuanalyysin, kun olet lisännyt kohteita salkkuusi. Salkkuanalyysi kertoo tarkemmin salkun hajautuksesta, sijoitustyylistä sekä salkun tärkeimmät tunnusluvut.

Klikkaamalla yksittäistä salkkua, saat näkyviin salkkuanalyysin. Salkkuanalyysi kertoo tarkemmin salkun hajautuksesta, sijoitustyylistä sekä salkun tärkeimmät tunnusluvut.

Portfolioanalyysi löytyy Sijoittaja360 Portfolio -osiosta. Portfolio analyysin saat, kun olet luonut ensimmäisen salkkusi.

Luo ostoslista Portfoliotyökalussa

Portfoliotyökalua kannattaa myös hyödyntää ostoslistan tekemiseen. Ostoslistalle laitat muistiin mielenkiintoisia sijoituskohteita. Käytännössä luot portfolioosi uuden salkun, johon lisätä sijoituskohteita, joita haluat tulevaisuudessa ostaa. Voit etsiä sopivia sijoituskohteita esimerkiksi Sijoitusideoita -osiosta tai Osaketyökalusta.

Katso alla oleva video ostoslistan tekemisestä

Onko salkkusi riittävän hajautettu?

Salkku- ja Portfoliotyökalun avulla saat kehitysehdotuksia salkkusi hajautukseen, riskienhallintaan ja tuoton parantamiseen.