northcrypto

SijoittajaPRO – sijoitustoiminta nykypäivään ja kannattavaksi

Strategiamestari mallisalkku

Laadukkaalla strategialla voidaan parantaa salkun tuotto-odotusta tai vähentää riskiä. Tarjotaanko teille yksilöllistä palvelua vai valmista pakettiratkaisua?

Julkaistu: 10.12.2016 Kirjoittaja:

SijoittajaPRO sijoittaminen varainhoito

SijoittajaPRO on Sijoittaja.fi:n kanssa samaan perheeseen kuuluva, henkilöstön omistama yritys. SijoittajaPROn missiona on parantaa varainhoidon ja muun sijoitustoiminnan tuloksellisuutta. Riippumattomalla SijoittajaPROlla ei ole omia sijoitusrahastoja tai -tuotteita. Riippumattomuudella tarkoitetaan sitä, että SijoittajaPRO ei saa palkkionpalautuksia, provisiota tai muuta ansaintaa sijoitustuotteiden tarjoajilta. Näin ollen SijoittajaPROn ja asiakkaan välinen suhde on muista toimijoista riippumatonta ja tällä varmistetaan se, että asiakas saa luotettavasti hänen parhaan etunsa mukaista palvelua.

Varainhoidon tuloksellisuutta voidaan mitata objektiivisesti varainhoidon aikaansaamilla tuotoilla ja maksetuilla kuluilla. Kulujen minimointi on hyvästä, mutta yhtä lailla tärkeää on pyrkiä mahdollisimman hyvään tuottoon tietyllä riskitasolla. Alla olevassa kuvaajassa tunnetuimpia strategioita ja markkina-arvolla painotetun indeksin tuotto.

20161104-strategia-tuotot

Järkevällä strategialla on saatu aikaan yksinkertaista markkinaindeksiä parempaa tuottoa pienemmällä riskillä. Oletko keskustellut varainhoitajasi kanssa, mikä olisi sinun sijoitusprofiiliisi sopivin sijoitusstrategia.

Ongelmallisia strategioita ovat: yliaktiivisuus ja piiloindeksointi. Yliaktiivisuudesta aiheutuu varmuudella kaupankäyntikuluja, harvoin parempaa tuottoa. Markkinaindeksiä vastaavasti voi seurata erittäin kustannustehokkaasti indeksirahastoilla ja ETF-rahastoilla, tähän ei tarvita kallista ratkaisua.

Miten teidän sijoitustoiminta voi? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Tapaaminen ei sido mihinkään. Lisätietoa SijoittajaPROn palveluista tarjoaa:

Jarno Rasinkangas, account manager – jarno.rasinkangas[ät]sijoittajapro.fi

Hannu Huuskonen, toimitusjohtaja – hannu.huuskonen[ät]sijoittajapro.finorthcrypto


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy