SijoitusSummitin poiminnat – treidaaminen, kulta sijoituksena ja Hoivatilat

Voisiko minusta tulla menestynyt treidaaja? Kannattaako nyt sijoittaa kultaan? Hoivatilat on yksi pörssin menestystarinoista. Katso tekijät kasvun taustalla.

Julkaistu: 19.09.2019 Kirjoittaja:

osakkeet sijoittaminen SijoitusSummit

Treidaamalla miljonääriksi?

Nordnetin Jukka Lepikkö kertoo Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilän haastattelussa, mitä treidaaminen on ja miksi treidaaminen kannattaa.

Pitääkö treidaajan seurata kursseja joka päivä tuntikausia? Entä, täytyykö hallita kaikki markkinoilla olevat sijoitusinstrumentit ja viputuotteet? Voisiko minusta tulla treidaaja?

Treidaamisella voi päästä korkeisiin vuosituottoihin. Tärkeintä on noudattaa omaa treidausstrategiaa ja ennen kaikkea hallita riskit. Katso videolta käytännön vinkit treidaukseen ja riskien hallintaan.

Kannattaako sijoittaa kultaan?

K.A. Rasmussen Oy:n toimitusjohtaja Niklas Sundman kertoo kullasta sijoituskohteena. Mitä kuluja syntyy, kun ostaa fyysistä kultaa. Pitääkö olla kymmeniä tuhansia euroja.

Kulta on ollut yksi vuoden 2019 tuottoisimpia sijoituksia. Miltä kullan markkinatilanne näyttää tällä hetkellä? Katso videolta haastattelu.

Hoivatilat on defensiivinen osake

Hoivatilat on mielenkiintoinen osake, sillä siinä yhdistyvät defensiivisyys ja kasvu. Yhtiön kiinteistösalkun arvo on yli nelinkertaistunut pörssitaipaleen aikana. Onnistunut strategia on näkynyt myös osakekurssin kehityksessä. Osake listautui 3,20 euron hinnalla ja kurssi on nyt yli 11 euroa.

Hoivatilat saa hyvä pisteet Sijoittaja.fi:n Osaketyökalussa. Osake on matalariskinen ja osakekurssin momentti on täysi 10.

Katso videolta, mitkä ovat markkina-ajurit kasvun taustalla ja miksi Hoivatilojen osakkeeseen kannattaa sijoittaa.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy