SijoitusSummit ti 9.9. haastattelut julkaistu- mukana mm Finnair ja Tieto

SijoitusSummit kokoaa jälleen syyskuussa 2019 verkkoon johtavat sijoitusalan ammattilaiset salkunhoitajista ja analyytikoista pörssiyhtiöihin sekä sijoituspalveluntarjoajiin.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

SijoitusSummit kokoaa jälleen syyskuussa 2019 verkkoon johtavat sijoitusalan ammattilaiset salkunhoitajista ja analyytikoista pörssiyhtiöihin sekä sijoituspalveluntarjoajiin.

SijoitusSummitin haastattelijana toimivat Merja Mähkä sekä Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjät Hannu Huuskonen ja Timo Heikkilä.

Pörssisäätiö –  Sari Lounasmeri
Näin teet sijoitussuunnitelman ja hyödynnät uutta osakesäästötiliä


Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner Timo Heikkilän haastattelussa. Videolla pääset pääset kurkistamaan myös Finnairin Platinum Wing -loungeen.

Finnair – Topi Manner
Mitkä ovat etenkin Aasian ja Euroopan väliseen lentoliikenteeseen keskittyneen yhtiön valtteja sen tulevassa kasvussa ja millä eri tavoilla Finnair vastaa ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin?

Tieto – Kimmo Alkio
Ainutlaatuisia arjen kokemuksia – vahvaa kilpailukykyä

Tieto – Jaakko Hartikainen
Miten ihmiskeskeinen muotoilu ja empatia kohtaavat datakeskeisen maailman mahdollisuudet?

Outokumpu – Piia Aaltonen-Forsell
Outokummun visiona on olla vuoteen 2020 mennessä ruostumattoman teräksen johtaja, joka luo alan parhaan arvon olemalla asiakassuuntautunut ja tehokas. Talous- ja rahoitusjohtaja Pia Aaltonen-Forsell kertoo yhtiöstä sijoituskohteena ja ruostumattoman teräksen markkinanäkymistä.

Atria – Juha Gröhn
Vastuullinen Atria! Atria on tehnyt ruokaa ihmisille yli sata vuotta ja haluaa tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi Atria toimii maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen. Atria on iso toimija ruoka-alalla ja on alan edelläkävijä myös vastuullisuudessa.

Katso tiistain haastattelut!

Tapahtumaan rekisteröityneille Osakesäästäjien jäsenyys ilmaiseksi!

Uusi tapahtumakävijä - rekisteröidy tästä!

Osakesäästäjien jäsenyys ilmaiseksiSijoitusSummitin kautta liittyneille uusille jäsenille tarjotaan 6kk kokeilujäsenyys ilmaiseksi. Jäsenenä saat Viisas Raha -lehden 10 kertaa vuodessa sekä runsaasti muita rahanarvoisia jäsenetuja kuten alennuksia välityspalkkioista ja muista sijoituspalveluista.

Tapahtuma on osallistujille maksuton

Sinua voisi kiinnostaa
UPM-Kymmene osake: Q2-tulos ei yltänyt odotuksiin – loppuvuoden näkymät ovat hyvät
Kesko osake: Viimeisin tulos odotusten mukainen – merkit rakentamisen piristymisestä ovat lupaavia
Pörssinoteerattujen sijoitustuotteiden hyödyntäminen tuloskauden aikana
Sijoittajan valinnat