Mielenkiintoinen sijoituskohde, Suomen Hoivatilat Oyj listautuu

Suomen Hoivatilat Oyj on julkaissut lehdistötiedotteen 3.3.2016. Yhtiö käynnistää osakeannin ja aikoo listautua First North Finland -markkinapaikalle. Sijoittaja.fi kirjoittaa aiheesta tarkemman analyysin ensi viikon puolella.

Vieraileva kirjoittaja
Vieraileva kirjoittaja

Suomen Hoivatilat Oyj on julkaissut lehdistötiedotteen 3.3.2016. Yhtiö käynnistää osakeannin ja aikoo listautua First North Finland -markkinapaikalle. Sijoittaja.fi kirjoittaa aiheesta tarkemman analyysin ensi viikon puolella.

Suomen Hoivatilat Oyj listautuu

Oululainen Suomen Hoivatilat Oyj on aamuisessa lehdistötiedotteessaan ilmoittanut järjestävänsä osakeannin ja hakee osakkeidensa listaamista First North Finland -markkinapaikalle. Vuonna 2008 perustettu Suomen hoivatilat Oyj on erikoistunut erilaisten hoivatilojen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Yhtiö on toteuttanut kyseisiä kohteita niin kunnille kuin yksityisille yrityksille eri puolella Suomea. Suomen Hoivatilat Oyj:n toimitusjohtajan Jussi Karjulan mukaan Hoivatilat on voimakkaan kasvun yhtiö, jolla on vahva tilauskanta ja lupaavat kasvunäkymät myös tulevaisuudessa. Yhtiöllä on kaksi toimipistettä, jotka sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä.

Lehdistötiedotteessaan Suomen Hoivatilat Oyj ilmoittaa hallituksensa päätöksestä, jonka mukaan yhtiökokoukselta saamansa valtuutuksen nojalla järjestetyssä suunnatussa osakeannissa lasketaan liikkeeseen enintään 3 755 000 yhtiön uutta osaketta. Mahdollinen lisäosake-erä koostuu enimmillään 1 500 000 uudesta yhtiön osakkeesta. Yleisö- ja henkilöstöannin merkintäajan on määrä alkaa maanantaina 7.3.2016 klo 9.30.

Lehdistötiedotteeseen Suomen Hoivatilat painottaa, että yhtiön First North Finland -listautumisen ja osakeannin ensisijaisena tavoitteena on ylläpitää kasvua, kehittää liiketoimintaa ja lisätä Hoivatilojen tunnettuutta. Osakeanti tähtää myös yhtiön omistuspohjan laajentamiseen niin suomalaisten yksityissijoittajien kuin erilaisten kotimaisten ja kansainvälisten instituutioiden keskuudessa.  Osakeannin avulla kerätyt varat on on tarkoitus suunnata kiinteistökehitysprojektien rahoitukseen sekä yhtiön yleisiin rahoitustarpeisiin.

Osakeannin arvioitu nettotuotto on Suomen Hoivatilojen lehdistötiedotteen mukaan noin 11,5 miljoonaa euroa ilman mahdollista lisäosake-erää, ja noin 15,9 miljoonaa euroa, mikäli lisäosake-erä merkitään kokonaan. Osakeannin pääjärjestäjänä ja merkintäpaikkana toimii UB Securities Oy.

Lue yhtiön lehdistötiedote kokonaisuudessaan täällä.

Kyseessä on Sijoittaja.fi:n kumppaniartikkeli.

Sinua voisi kiinnostaa
Miten kulutusluottojen korkokatto vaikuttaa sijoittamiseen?
Osakemarkkinat matkalla uusiin huippuihin – kiitos keskuspankeille!
Kauppasodan eskaloituminen tarjoaa vuoden parhaan ostopaikan?
RiverRecycle näkyvyys
Sijoittajan valinnat