Mystinen pörssiyhtiö suositun verkkokauppa Temun takana

Temu on tullut ryminällä Suomeen ja kasvaa vauhdilla. yhtiötä on kritisoitu väärennettyjen sekä testaamattomien tuotteiden myynnistä ja työntekijöidensä vakoilusta. Millainen on yhtiö Temun takana?

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Temu on tullut ryminällä Suomeen ja kasvaa vauhdilla. yhtiötä on kritisoitu väärennettyjen sekä testaamattomien tuotteiden myynnistä ja työntekijöidensä vakoilusta. Millainen on yhtiö Temun takana?

Suomessa näkyvästi mainostava Temu on nopeasti kasvava markkinapaikka. Temu on kiinalaisen PDD Holdingsin omistuksessa. PDD Holdings tunnetaan myös Pinduoduon omistajana, joka on suosittu verkkokauppapaikka Kiinassa. Temu lanseerattiin Yhdysvalloissa syyskuussa 2022 ja se on laajentanut toimintaansa nopeasti. Millainen on yhtiö Temun takana?

Temu on tunnettu erittäin agressiiviesta markkinoinnistaan ja Pinduoduon sovelluksen on sanottu sisältävän haittaohjelman piirteitä useiden kyberturvallisuusasiantuntijoiden toimesta.

Pörssiyhtiö PDD Holdings omistaa verkkokauppa Temun

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Shanghaissa Kiinassa ja se on tunnettu erityisesti Pinduoduosta, joka on yksi Kiinan suosituimmista verkkokauppapaikoista. PDD lyhenne tulee Pinduoduosta. Temu on PDD:n tytäryhtiö. PDD Holdings listautui Nasdaqiin vuonna 2018.

PDD Holdings on kasvanut viime vuosina voimakkasti ja vuodesta 2022 vuoteen 2023 yhtiö liikevaihto kasvoi yli 90 prosenttia.

Yhtiö julkaisi erittäin hyvän osavuosituloksen toukokuun loppupuolella ylittäen analyytikoiden arviot reilusti.

“Ensimmäisellä neljänneksellä jatkoimme investointejamme avainalueille, jotka ovat kriittisiä kehitysstrategiamme kannalta,” sanoi Jun Liu, yhtiön talousjohtaja tiedotteessa. “Emme keskity lyhyen aikavälin tuloksiin, vaan priorisoimme pitkän aikavälin arvonluontia ja olemme sitoutuneet lisämään investointejamme tulevaisuudessa.”

PDD Holdings avainluvut

  • Markkina-arvo: 183,65 miljardia dollaria
  • P/E: 18,2
  • EPS: $7,56
  • Osinko: 0 %
  • Liikevaihto: 42,2 miljardia dollaria

PDD:n kurssi

PDD:n kurssi on kehittynyt edeltävän 12 kuukauden aikana hyvin. Kurssi on noussut vuodessa noin 87 prosenttia ja osake on silti kohtalaisen maltillisesti arvostettu.

PDD Holdingsin kurssi vuoden ajalta. Kuva: eToro ProCharts

PDD Holdingsin kurssi vuoden ajalta. Kuva: eToro ProCharts

Miten sijoittaa PDD Holdingisin?

PDD Holdingsin osake löytyy lähes kaikkien välittäjien valikoimasta sillä se kuuluu Nasdaq-100 indeksiin. PDD Holdingsin osaketta voi ostaa eTorosta nollakuluilla.

Suosittelemme tutustumaan kaikkiin sijoituskohteisiin ja myös PDD Holdingsiin kunnolla ennen sijoituspäätöstä. Esimerkiksi PDD:tä on kritisoitu väärennettyjen sekä testaamattomien tuotteiden myynnistä ja työntekijöidensä vakoilusta.

PDD Holdingsin avainluvut ja kurssitiedot eTorossa

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees.

Osta kansainvälisiä osakkeita nollakuluilla

eTorossa on lähes 5 000 osakkeen valikoima kansainvälisiä osakkeita. Voit ostaa osakkeita nollakuluilla Sijoittaja.fi:n neuvottelemilla eduilla.

Mikäli et ole vielä avannut tiliä, löytyy helppolukuihin ohje tilin avaamiseen täältä. Rekisteröityessäsi eToroon Sijoittaja.fi:n linkillä, saat kaikki neuvottelemamme edut käyttöösi.

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, tee se täällä:

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Tämä informaatio on tarkoitettu vain tiedon ja koulutuksen tarkoituksiin eikä sitä tulisi pitää sijoitusneuvontana tai sijoitussuosituksena. Aiempi kehitys ei ole tae tulevista tuotoista.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

Sinua voisi kiinnostaa
UPM-Kymmene osake: Q2-tulos ei yltänyt odotuksiin – loppuvuoden näkymät ovat hyvät
Kesko osake: Viimeisin tulos odotusten mukainen – merkit rakentamisen piristymisestä ovat lupaavia
Pörssinoteerattujen sijoitustuotteiden hyödyntäminen tuloskauden aikana
Sijoittajan valinnat