eToro verotus – lataa Excel-pohja veroilmoituksen tueksi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan eTorossa sijoittaville. Pohja auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä. Pohja on päivitetty huhtikuussa 2024.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan eTorossa sijoittaville. Pohja auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä. Pohja on päivitetty huhtikuussa 2024.

eToro* on perustettu vuonna 2007 ja se on maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja pääomamarkkinoille sijoittamiseen. eToron sijoitusalustalla sijoittajat voivat sijoittaa eri omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin erittäin alhaisilla kuluilla. Esimerkiksi osakekaupoista eToro ei veloita välityspalkkiota lainkaan. eTorolla on maailmanlaajuisesti yli 35 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Suomalaisia sijoittajia on jo kymmeniä tuhansia.

eToro ei toimita automaattisesti 9A-tietoja verottajalle. Sijoittaja joutuu täyttämään tarvittavat tiedot siis itse. Verottaja on kiinnostunut luovutusvoitoista ja -tappioista sekä ulkomailta saaduista osingoista. eToro pidättää osingoista veron automaattisesti.

Lue lisää aiheesta

Lataa Excel-pohja veroilmoituksen tueksi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan, mikä auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä. Pohja on ladattavissa Sijoittaja.fi jäsenille.

HUOM! Raportti on ladattava englanniksi, jotta pohja toimii.

Pohjaa on päivitetty huhtikuussa 2024.


Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Kokeile jäsenyyttä ilmaiseksi ja lataa Excel-pohja

eToro Excel-pohja on osa Sijoittaja.fi jäsenyyttä. Voit kokeilla jäsenyyttä ilmaiseksi 14 päivää.


eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

Sinua voisi kiinnostaa
Tekoälyuutiset: Uusi askel ihmismäisempiin tekoälymalleihin
Helsingin pörssi on vihdoin kääntynyt – hakannut tuotossa jopa teknologiaosakkeet
Ovaro on todella aktiivinen – näkee pohjan olevan takana
Bowa Legal näkyvyys
Sijoittajan valinnat