Analyysissa Kempowerin listautuminen

Sähköajoneuvojen pikalatauslaitteita ja -ratkaisuja valmistava Kempower listautuu. Osake on todennäköisesti yksi tämän vuoden kuumimmista listautumista. Lue analyysi!

Timo Heikkilä
Timo Heikkilä

Sähköajoneuvojen pikalatauslaitteita ja -ratkaisuja valmistava Kempower listautuu. Osake on todennäköisesti yksi tämän vuoden kuumimmista listautumista. Lue analyysi!

Artikkelin kuvalähde Kempowerin sijoittajasivut.

Listautuminen

  • Kempower suunnittelee listautumista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle
  • Yhtiö pyrkii keräämään noin 87 miljoonan euron bruttovarat
  • Tarjotaan alustavasti enintään 5 393 657 yhtiön uutta osaketta merkittäväksi
  • Yleisöannissa merkintäsitoumuksen tulee koskea vähintään 100 ja enintään 17 500 tarjottavaa osaketta.
  • Merkintähinta 5,74 euroa osakkeelta
  • Yleisöannin merkintäaika 2.–10.12.2021
  • Yleisöanti voidaan keskeyttää aikaisintaan 9.12.2021 klo 16.

Ankkurisijoittajat ovat kukin erikseen tietyin tavanomaisin edellytyksin sitoutuneet merkitsemään osakkeita yhteensä noin 53 miljoonalla eurolla listautumisannissa edellyttäen, että yhtiön koko osakekannan arvostus ennen listautumisannista saatavia varoja on enintään 219 miljoonaa euroa

Tietoa Kempowerista

Kempower on hitsauslaitteistaan tunnetun Kemppi Group Oy:n tytäryhtiö. Kempower on nopeaa kasvua tavoitteleva suomalainen sähköajoneuvojen pikalatauslaitteiden ja ‑ratkaisujen valmistaja ja tarjoaja. Yhtiö suunnittelee, valmistaa ja myy sähköajoneuvojen, kuten henkilö‑ ja hyötyajoneuvojen ja liikkuvien työkoneiden, sekä sähköalusten ja ‑veneiden, DC‑pikalatauslaitteita, ‑ratkaisuja ja ‑palveluita.

Yhtiön mukaan Kempowerin modulaarinen, skaalautuva ja joustava rakenne yhdistettynä järjestelmien kykyyn hoitaa usean ajoneuvon yhtäaikainen dynaaminen pikalataus palvelee erityisen hyvin sellaisia asiakasryhmiä, jotka tarvitsevat useita suuritehoisia latauslaitteita sisältäviä latausasemia tai jotka hyötyvät niistä.

Latausratkaisuja on toimitettu maailmanlaajuisesti yli 30 maahan, ja päämarkkina-alueet ovat Pohjoismaat ja muu Eurooppa. Latauslaitteet suunnitellaan ja valmistetaan Lahdessa, jossa sijaitsevat Kempowerin pääkonttori ja kaksi tuotantolaitosta.

Kuvan lähde: Kempower markkinointiesite

Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Haluatko lukea artikkelin?

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja tuhansiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Lisäksi saat käyttöösi Sijoittaja360 -palvelun. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu 11,90€. Voit perua koska tahansa.

Tilaa listatumisiin liittyvät analyysit ja artikkelit sähköpostiisi

Sinua voisi kiinnostaa
Analyytikot odottavat Euroopan datakeskusten määrän kasvavan hurjasti
Konecranes osake: Konecranesin todella vahva tulos ylitti korkeat odotukset
Neste osake: Ennätysheikko tulos sai positiivisen vastaanoton
Sijoittajan valinnat