Nordean uusi edistyksellinen kaupankäyntialusta – Nordea Investor

Nordea Investor on uusi itsenäisesti sijoittavan palvelu, josta löytyvät kaikki sijoittamisessa tarvittavat tiedot ja toiminnot.

Vieraileva kirjoittaja
Vieraileva kirjoittaja

Nordea Investor on uusi itsenäisesti sijoittavan palvelu, josta löytyvät kaikki sijoittamisessa tarvittavat tiedot ja toiminnot.

Mikä on Nordea Investor?

Nordea lanseerasi keväällä itsenäisesti sijoittaville kohdennetun Nordea Investorin. Palvelusta löytyy kaikki sijoittamisessa tarvittavat tiedot ja toiminnot. Investoria voi käyttää sujuvasti millä tahansa mobiililaitteella.

Investor kokoaa yhteen uutisvirran ja yksittäiseen yhtiöön liittyvät analyysit samaan paikkaan. Palvelussa voi seurata Kauppalehden uutisia sekä Nordean ja Standard & Poor’sin yhtiö- ja markkina-analyysejä. Myös Nordean asiantuntijoiden Twitter-feedejä voi lukea palvelun kautta.

Nordea Investorin hyödyt

Palvelua voi käyttää mobiilisti

Suurin etu verkkopankkiin verrattuna on, että sijoittaja voi käyttää Investoria mobiililaitteilla. Käyttäjä ei tarvitse erillistä mobiilisovellusta, vaan Investor toimii suoraan selaimessa.

Helpompaa pörssikauppaa Suomessa ja maailmalla

Palvelun avulla kokonaisvarallisuuden hoitaminen on vaivatonta. Investorissa voi seurata omaa sijoitusvarallisuutta ja tehdä toimeksiantoja. Mukana ovat kaikki pörssikaupan kohteena olevat tuotteet, kuten osakkeet, pörssinoteeratut sijoitustuotteet ja ETF:t, sekä Nordean rahastot ja myöhemmin myös obligaatiot, joukkolainat ja bondit.

Hyötytietoa

Investorista löytyy paljon hyötytietoa eri sijoitustuotteista sekä videoita. Osakeisvuilta löytyy myös informaatiota siitä, miten eri toimialat kehittyvät taloudellisten syklien mukana.

Nordea Investorista löytää myös markkinoiden seuraamista helpottavia työkaluja, kuten:

  • Kauppalehden reaaliaikaiset uutiset
  • Nordean markkina- ja yhtiöanalyysit ja raportit
  • Suosituksia ja katsauksia (sisältyy sijoittajan ja kaupankävijän palveluihin)

Varallisuutesi arvo

Nordea Investorissa näet yhdellä silmäyksellä Nordeassa säilytyksessä olevan varallisuutesi arvon. Investorissa ovat:

  • arvo-osuustiliomaisuudet (pörssinoteeratut arvopaperit ja joukkolainat)
  • rahastotiliomaisuudet
  • verkkopankkiin liitetyt rahatilit

Tee palvelustasi oman näköisesi

Nordea Investorissa voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön ja toiminnallisuuksiin. Pystyt esimerkiksi muokkaamaan etusivun näkymän sinulle sopivaksi sekä miten käytät vahvistussunnuksua tehdessäsi toimeksiantoja.

Käyttäjä voi itse määrittää, mitä tietoja haluaa seurata, eikä palvelu täyty ylimääräisellä informaatiolla. Jos sijoittaja haluaa seurata esimerkiksi tiettyjä indeksejä, ne voi valita omaan ikkunaansa.

Nordea Investoriin saa myös ominaisuuden, jolloin palvelu hälyttää käyttäjälle osakekurssien muutoksista ja uusien yritysanalyysien julkaisusta tekstiviestillä tai sähköpostiviestillä.

Edullinen hinnoittelu

Nordea uudisti huhtikuun alussa myös verkkokaupankäynnin hinnaston. Kaikissa pörssitoimeksiantojen palkkioissa on nyt yhden prosentin hintakatto, joka kattaa toimeksiannot Helsingin pörssistä maailman pörsseihin. Esimerkiksi sadan euron kaupasta välityspalkkiota menee yksi euro.

Miten Nordea Investor otetaan käyttöön?

Nordea Investor on automaattisesti käytössä, kun sijoittajalla on mikä tahansa kaupankäyntipalvelu (Säästäjän, Sijoittajan tai kaupankävijän palvelu) liitettynä verkkopankkiin.

Kumppaniartikkeli – Nordea

Sinua voisi kiinnostaa
Viikon osinko-osake: Nähdäänkö Nordealta euron osinko vuonna 2025?
Analyysi: Nordea ylitti ennusteet ensimmäisellä neljänneksellä
Analyysi: Nordean osake laskussa vaisun Q4-tuloksen myötä
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat