Mihin sijoittaa 2024? Investointipankkien sijoitusnäkemykset

Mihin nyt kannattaa sijoittaa? Maailman johtavat investointipankit julkaisivat jälleen sijoitusnäkemyksensä vuodelle 2024. Investointipankeilla on selvä näkemys parhaasta sijoituskohteesta tulevalle vuodelle.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Mihin nyt kannattaa sijoittaa? Maailman johtavat investointipankit julkaisivat jälleen sijoitusnäkemyksensä vuodelle 2024. Investointipankeilla on selvä näkemys parhaasta sijoituskohteesta tulevalle vuodelle.

Mihin sijoittaa vuonna 2024?

Vuosi on jälleen vaihtumassa, ja maailman johtavat investointipankit ja varainhoitajat ovat julkaisseet näkemyksiään tulevalle vuodelle. Nämä toimijat liikuttavat markkinaa, joten sijoittajan on syytä olla tietoinen, mitä omaisuusluokkia he suosivat. Selvitimme miten suurimmat toimijat näkevät tulevan vuoden talous- ja sijoitusympäristön, ja mitkä omaisuusluokat ovat ensi vuonna suosiossa.

Mukana olevat toimijat:

  • Bank of America
  • BlackRock
  • Citi Private Bank
  • Deutsche Bank
  • Goldman Sachs
  • J.P. Morgan
  • Morgan Stanley

Näkemysten perusteella investointipankit ovat lähes yhtä mieltä siitä, että inflaatio tulee laskemaan vuonna 2024, mutta inflaation ei odoteta laskevan keskuspankkien tavoitetason alapuolelle vuoden aikana. Yhdysvaltojen ja Euroopan keskuspankkien odotetaan aloittavan ohjauskorkojen laskut ensi vuoden aikana.

Näkemysten mukaan alkavaa vuotta varjostaa hidas talouskasvu sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa, mikä on seurausta kiristyneestä rahapolitiikasta. Tästä huolimatta monissa näkemyksissä odotetaan taloudelle niin sanottua ”soft landingia”, missä talouskasvu hidastuu ja työmarkkina heikkenee ilman että ajauduttaisiin syvempään taantumaan. Kaikkien investointipankkien näkemykset eivät kuitenkaan ole aivan yhtä optimistisia.

Markkinoiden johtavilla investointipankeilla on myös selvä ja lähes yksimielinen näkemys vuoden 2024 parhaasta sijoituskohteesta. Jäsenosiossa olemme tiivistäneet investointipankkien näkemykset tulevasta vuodesta ja parhaista sijoituskohteista.

Mihin nyt kannattaa sijoittaa investointipankkien näkemysten mukaan?


Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Lue koko artikkeli

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja kaikkiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Sijoittaja360° avulla seuraat markkinaa. Tiedät koska on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Mukana myös suositut Osake- ja ETF-työkalut.Sinua voisi kiinnostaa
säästäminen, osinko, sijoittaminen
Eniten kokonaispisteitä nostaneet Osaketyökalun osakkeet
Markkinakatsaus: Osakemarkkinoiden arvostukset koholla
CMD-analyysi: Atria avasi yritysostoja ja vastuullisuutta Nurmossa
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat