Suomen Osakesäästäjät saavat vuosijäsenyyden 25% edulla

Yhteistyö Suomen Osakesäästäjien kanssa jatkuu myös tänä vuonna. Yhteistyön myötä voimme tarjota vuosijäsenyytemme Osakesäästäjien jäsenille tuntuvasti alennettuun hintaan!

Anni Hurtig
Anni Hurtig

Yhteistyö Suomen Osakesäästäjien kanssa jatkuu myös tänä vuonna. Yhteistyön myötä voimme tarjota vuosijäsenyytemme Osakesäästäjien jäsenille tuntuvasti alennettuun hintaan!

Osakesäästäjien jäsen, näin hyödynnät etusi!

Suomen Osakesäästäjät saavat jälleen tänä vuonna tuntuvan alennuksen Sijoittaja.fi:n vuosijäsenyydestä. Osakesäästäjien jäsenet pääsevät hyödyntämään 25% edun vuosijäsenyyden oston yhteydessä. Kuponkikoodilla oskl2022 etuhinta päivittyy ostoskoriin automaattisesti. Huomioithan, että edun pääsee hyödyntämään ainoastaan vuositilauksessamme.

Jatkuvan vuosijäsenyytemme maksu suoritetaan luottokortilla. Määräaikainen vuosijäsenyytemme puolestaan on mahdollista maksaa sekä luottokortilla että verkkopankissa. Määräaikainen vuositilaus päättyy, kun ostohetkestä tulee kuluneeksi 12 kuukautta. Jatkuva vuositilauksemme jatkuu automaattisesti niin kauan kunnes se perutaan. Huomioithan, että jäsenyys aktivoituu käyttöön heti, kun se on maksettu.

Vanha jäsenemme, hyvitämme edun tilillesi

Sijoittaja.fi ja Suomen Osakesäästäjät sopivat jäsenedun vuosikohtaisesti, joten etuhinta ei automaattisesti päivity jäsentemme jatkuviin vuositilauksiin. Mikäli olet yhä Osakesäästäjien jäsen ja huomaat, että vuosijäsenyytesi on veloitettu alkuperäisellä hinnalla (ovh. 119€), ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostitse info@sijoittaja.fi tai chattimme kautta. Teemme tilillesi edun suuruisen palautuksen. Huomioithan, että voimme tehdä palautuksia ainoastaan kuluvan vuoden osalta, emme takautuvasti.

Päivitä kuukausijäsenyys vuosijäsenyyteen hyödyntääksesi edun

Jos sinulla on käytössäsi Sijoittaja.fi:n kuukausijäsenyys ja haluat Suomen Osakesäästäjien jäsenenä päästä hyödyntämään etuhinnan, toimi näin:

  1. Lopeta voimassaoleva kuukausijäsenyytesi klikkaamalla ”Näytä tilisi” ja sitten ”Tilaukseni”. Voit lopettaa jäsenyyden myös asiakaspalvelumme kautta.
  2. Osta vuosijäsenyys ja syötä oston yhteydessä kuponkikoodi oskl2022. Voit valita joko määräaikaisen tai jatkuvan vuosijäsenyyden.
  3. Kuukausijäsenyytesi loppuu jo maksamasi kauden päätyttyä ja jäsenyytesi jatkuu sen jälkeen vuosijäsenyytenä

Mietityttääkö?

Asiakaspalvelumme auttaa kuponkikoodin käyttämisessä. Ole yhteydessä chattimme tai sähköpostimme, info@sijoittaja.fi kautta. Tutustu myös muihin jäsenetuihimme!

Osta vuosijäsenyys tästä
Sinua voisi kiinnostaa
Markkinakatsaus: Osakemarkkinoiden arvostukset koholla
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rahastosijoittamisesta
Viikon kansainvälinen kasvuosake: tekoälytuotteet tukevat ServiceNow:n kasvua
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat