New call-to-action

ICON Kiinteistörahastot Oy mahdollistaa kiinteistösijoittamisen hajautetusti useaan kiinteistöön

Icon kiinteistorahasto

Kiinteistösijoittaminen mahdollistaa sijoittajalle kuukausittaista tulovirtaa ja hyvää hajautusta usein osakekeskeiseen sijoitussalkkuun. ICON Kiinteistörahastot Oy mahdollistaa kiinteistösijoittamisen hajautetusti useaan kiinteistöön. Riskit pysyvät tällöin maltillisina, eikä kaikki ole yhdessä kiinteistössä kiinni.

Julkaistu: 15.12.2015 Kirjoittaja:

kiinteistösijoittaminen kiinteistösijoitusyhtiöt

Vuonna 2010 perustettu ICON Kiinteistörahastot Oy on yksi Suomen viime vuosien tuottavimmista kiinteistösijoitusrahastoista. ICON Kiinteistörahastot valitsevat sijoituskohteiksi kiinteistöjä, joiden käyttötarkoituksen he muuttavat ja kunnostavat uuden veroiseksi. Lisäksi ICONin kohteisiin kuuluu kiinteistöjä, jotka he purkavat ja rakentavat tilalle uuden sekä tontteja, joihin he rakentavat uutta. ICON Kiinteistörahastot rakentavat kohteelle lisäarvoa kehittämällä sitä. ICONin kiinteistöprojektien yhteisarvo tällä hetkellä on yli 100 miljoonaa euroa.

Hajautusta ja vakaata tuottoa sijoittamalla kiinteistösijoittamalla

Kiinteistösijoittaminen on suomalaisille tuttu sijoitusmuoto, ja historiassa osoittautunut hyväksi hajautuskomponentiksi sijoitussalkkuun. Kiinteistösijoittamista on monta muotoa: yksi yleisimmistä tavoista ryhtyä kiinteistösijoittajaksi on ostaa asunto, mahdollisesti remontoida se, ja laittaa se vuokralle. Myös uuden rakentaminen ICON Kiinteistörahaston tapaan on yksi kiinteistösijoittamisen muoto. ICON Kiinteistörahastot Oy:llä on kolme rahastoa, joista kahden merkintäaika on päättynyt. Nämä kaksi rahastoa ovat maksaneet sijoittajilleen noin 6-7 prosentin vuotuista tuottoa. Kolmas rahasto on vasta perustettu.

ICON Kiinteistörahaston tavoitteena on hallinnoida yli 300 miljoonan euron kiinteistövarallisuutta vuonna 2018, ja tuottaa sijoittajille keskimäärin noin 10 % vuosituottoa. ICON Kiinteistörahasto harkitsee listautumista Nasdaq First North -listalle vuoteen 2020 mennessä.

Sijoittamalla rahat ICONin kasvuun saat rahoillesi hyvän ja turvallisen koron

ICONin varallisuuden kartuttamisessa on mukana myös Invesdor -joukkorahoituspalvelu. ICON Kiinteistörahastot Oy:llä on Invesdorin kautta merkittävissä joukkolaina, josta sijoittaja voi saada jopa 8 %:n korkotuottoa. Joukkolainan tavoitteena on kerätä vähintään 250.000 € ja korkeintaan 500.000 €. Joukkolainaan on jo sijoitettu 44 %:n verran tavoitteesta, eli 110.000 €. Sijoita ICONin kasvuun torstaihin 17.12. 2015 mennessä.

Haluatko saada lisätietoja siitä miten Invesdorin joukkolaina – tuote toimii?

Liity ICONin vuoden viimeiseen tapahtumaan, webinaariin tiistaina 15.12. klo 18.00 saadaksesi lisätietoja joukkolainasta ja ICON Kiinteistörahastosta. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Vieraileva kirjoittaja, kaupallinen yhteistyö.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy