VALITSE SINULLE SOPIVA JÄSENYYS

Kokeile ensimmäinen kuukausi eurolla, minkä jälkeen tilaus jatkuu 9,90 eur/kk. Voit perua jäsenyyden koska tahansa.
Voit hyödyntää jäsenyyden oston yhteydessä OSKL:n jäsenedun oskl2018 -kuponkikoodilla.
Pääset mukaan sisäpiiriin ja hyödynnät jäsenedut kumppanien palveluista. 
Lue lisää!
     

 


Kokeile helppoja sijoittajan työkaluja! Ensimmäinen kuukausi 1 EUR – Aloita kokeilu

Haluatko Sijoittaja.fi:n jäsenyyden yrityksellesi?

Osta yritysjäsenyys 149 eur + alv 24%.

 

 

 

SIJOITTAJA.FI JÄSENENÄ SAAT:

  • Sijoituspäätöksiäsi helpottavat työkalut
  • Sijoituspäätöksiäsi tukevat artikkelit ja analyysit
  • Sijoitusideat ja eri sijoitustyyleihin sopivat valmiit mallisalkut
  • Markkinaympäristön ja riski-indikaattorit

 

Tutustu, mitä maksava jäsenenä saat!

USEIN KYSYTTYÄ SIJOITTAJA.FI:STÄ

Tältä sivulta löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin. Mikäli et löytänyt kysymykseesi vastausta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Löydät Sijoittaja.fi:n asiakaspalvelun yhteystiedot sivun alalaidasta.

Miten kokeilen Sijoittaja.fi -palvelua?

Sijoittaja.fi -palvelun kokeilun voi aloittaa helposti. Voit aloittaa palvelun käytön kuukauden mittaisella euron kokeilujaksolla. Kokeilukuukauden aikana voit perua tilauksesi milloin vain Näytä tilisi -sivulla. Palvelu vaatii rekisteröinnin, jonka voit tehdä tilauksen yhteydessä. Myös vanhat Sijoittaja.fi -tunnukset toimivat palvelussa. Aloita euron kokeilu!

Jäsenyysvaihtoehdot

JATKUVA SIJOITTAJA.FI -KUUKAUSIJÄSENYYS 9,90 EUR

Ensimmäinen 9,90 euron kuukausimaksusi veloitetaan vasta, kun kuukauden mittainen euron kokeilujaksosi on päättynyt. Kokeilujakso käynnistyy maksuhetkestä alkaen ja on voimassa yhden kuukauden. Kokeilujakson jälkeen tilaus muuttuu jatkuvaksi.

Tilauksen voit perua milloin vain ja tunnus on voimassa maksetun maksukauden loppuun.

Jäsenyyden voit lunastaa yleisimmillä luottokorteilla (Visa, MasterCard ja American Express).

SIJOITTAJA.FI -VUOSIJÄSENYYS 119 EUR/12 KK

Voit lunastaa vuosijäsenyyden verkkopankkitunnuksillasi (määräaikainen vuosijäsenyys) tai luottokortilla (jatkuva vuosijäsenyys).

Jatkuvassa vuosijäsenyydessä tilauksesi jatkuu automaattisesti, mikäli tilausta ei peruta. Kesken tilauskauden peruttu jäsenyys jatkuu veloitetun tilauskauden loppuun asti.

SIJOITTAJA.FI -YRITYSJÄSENYYS 149 EUR + ALV./12 KK

Yritysjäsenyytemme on suunnattu kaiken kokoisille yrityksille ja on lunastettavissa jatkuvana vuosijäsenyytenä. Tilauksen voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard), ja ensimmäinen tilauskausi alkaa tilaushetkellä. Vuoden jälkeen uusi tilauskausi jatkuu automaattisesti, mikäli tilausta ei peruta. Kesken tilauskauden peruttu jäsenyys jatkuu veloitetun tilauskauden loppuun asti.

SIJOITTAJA.FI -PLATINUMJÄSENYYS 449 EUR/12 KK

Voit lunastaa jäsenyyden verkkopankkitunnuksillasi (määräaikainen) tai luottokortilla (jatkuva). Jatkuvassa Platinum-jäsenyydessä tilauksesi jatkuu automaattisesti, mikäli tilausta ei peruta. Kesken tilauskauden peruttu jäsenyys jatkuu veloitetun tilauskauden loppuun asti.

Pääset mukaan sisäpiiriin. Olemme myös neuvotelleet jäsenetuja kumppaneidemme tarjoamista palveluista. Lue lisää Platinumjäsenyyden eduista klikkaamalla ”Lue lisää!” sivun yläosassa.

Kuinka voin vaihtaa nykyisestä määräaikaisesta tilauksestani jatkuvaan tilaukseen?

Voit ostaa uuden jatkuvan tilauksen jo silloin, kun sinulla on voimassaoleva määräaikainen tilaus. Jatkuva tilauksesi alkaa määräaikaisen tilauksen päättyessä. Ensimmäinen kuukausiveloitus tehdään vasta, kun nykyinen tilauksesi on loppunut.

Miten aktivoin kuponkikoodin?

Voit aktivoida kuponkikoodin tilauksesi yhteydessä Sijoittaja.fi:n kaupassa syöttämällä kuponkikoodin sille varattuun Kuponkikoodi -kenttään.

Kuinka lopetan tilaukseni?

Lopettaaksesi jatkuvan tilauksesi, sinun täytyy peruuttaa tilauksesi Näytä tilisi -sivulla, kun olet kirjautuneena sisään. Voit lopettaa tilauksen Oma tilaukseni -kohdassa valitsemalla Peru tilaus. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä Sijoittaja.fi -asiakaspalveluun. Jo suoritettuja maksuja ei palauteta.

En löytänyt kysymykseeni vastausta. Ei hätää!

Autamme mielellämme, ja otamme vastaan palautetta palvelumme käytöstä.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse (palaute@sijoittaja.fi) tai puhelimitse 045 183 1212 (normaali matkapuhelinmaksu). Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös palautelomakkeen kautta.

Voit kääntyä lisäksi Chat-palvelumme puoleen. Löydät Chatin aina jokaisen sivun oikeasta alalaidasta.

Tutustu, mitä maksava jäsenenä saat!


Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy