Sijoittajan työkalujen päivitysväli

Sijoittaja.fi:n maksulliseen jäsenyyteen kuuluvat sijoittajan työkalut. Näistä suosituimmat ovat:

Osaketyökalujen kokonaispisteytys päivitetään kaksi kertaa kuukaudessa ja momentti-pisteet kerran viikossa. Työkalu sisältää myös tuotto- ja riskilukuja sekä arvostuskertoimia. Nämä pyritään päivittämään päivittäin, kuitenkin useamman kerran viikossa.

Markkinaympäristö sisältää sijoittajan tärkeimmät riski- ja talousindikaattorit sekä suuren määrän muita hyödyllisiä kuvaajia ja taulukoita. Markkinaympäristössä on kaikki olennainen allokaatiopäätösten tueksi. Sijoitusnäkemys ja riski-indikaattorit päivitetään viikottain. Tyypillisesti keskiviikoksi. Laajempi indikaattoripäivitys tehdään kuukausittain.

Mallisalkut tarkastellaan kuukausittain. ETF-mallisalkuissa (Strategiamestari ja Passiivinen Kulupihtari) ETF:iä vaihdetaan enintään kaksi kertaa vuodessa. Suomi Fundamentti sisältää 25 osaketta. Kuukausittain muutama osake vaihtuu salkussa. Tuloskauden jälkeen vaihtuvuus on tiheämpää. Suomi Laatuosake on oikealla rahalla perustettu salkku ja se päivitetään kerran kvartaalissa.

ETF-työkalu sisältää yli 3000 ETF-rahastoa. Työkalun laajempi päivitys tehdään kerran kvartaalissa. Tässä työkaluun lisätään uusia ETF-rahastoja ja poistetaan poistuneita. Myös tehokkuuspisteet päivitetään tällöin. Tuotto- ja riskiluvut tiheämmin.
AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT
Kokeile jäsenyyttä 14 päivää ilmaiseksi

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy