Sijoittajan työkalut


Tilaa sijoittajakirje

suomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Mallisalkut

Sijoittaja.fi ylläpitää kolmea ETF-mallisalkkua ja yhtä suomalaisiin osakkeisiin sijoittavaa mallisalkkua. Lisäksi hoidamme kahta live-salkkua, joista toinen sijoittaa suomalaisiin laatuosakkeisiin ja toinen Fellow Financen -vertaislainoihin. Mallisalkkuja voi käyttää apuna oman salkun rakentamisessa tai sijoitusideoiden etsimisessä.

Strategiamestari

Strategiamestari -mallisalkku – Laaja hajautus omaisuusluokkiin

Strategiamestari soveltuu hyvin valistuneen tuottohakuisen strategiasijoittajan ydinsalkuksi. Salkun riski on hieman perinteistä 50/50 Yhdistelmärahastoa korkeampi.

Strategiamestari on laajasti eri omaisuusluokkiin ja sijoitustyyleihin hajauttava mallisalkku. Salkku hyödyntää globaalin sijoitustutkimuksen parhaita tutkimustuloksia tehokkailla ETF:illä. Salkku tarjoaa hyvin hajautetun vaihtoehdon tuottohakuiselle sijoittajalle, joka etsii kansainvälistä hajautusta laajasti läpi omaisuusluokkien.

Strategiamestari-mallisalkku löytyy myös ETF-valintatyökalun Sijoitusideat-osiosta.

Passiivinen Kulupihtari

Passiivinen Kulupihtari -mallisalkku – 50 % osakkeet, 50 % korot

Passiivinen Kulupihtari soveltuu hyvin valistuneen ja kustannustietoisen sijoittajan ydinsalkuksi. Salkun riski vastaa perinteisten 50/50 Yhdistelmärahastojen riskiä.

Passiivinen Kulupihtari on osakkeisiin ja korkoihin 50/50-painoilla sijoittava mallisalkku, joka on toteutettu kustannustehokkaimmilla ja teknisesti parhailla ETF-rahastoilla.

Passiivinen Kulupihtari-mallisalkku löytyy myös ETF-valintatyökalun Sijoitusideat-osiosta.

Korkotuoton Metsästäjä

Korkotuoton Metsästäjä -mallisalkku – 4 %:n tuottoa tavoitteleva korkosalkku

Korkotuoton Metsästäjä soveltuu hyvin valistuneen korkosijoittajan ydinsalkuksi. Salkku on matalariskinen ja rakennettu ETF:illä.

Korkeaa korkotuottoa tavoitteleva mallisalkku. Mallisalkun tavoitteena on tuottaa yleiseen korkotasoon verrattuna hyvää tuottoa globaalia hajautusta tehokkaasti hyödyntäen.

Korkotuoton Metsästäjä-mallisalkku löytyy myös ETF-valintatyökalun Sijoitusideat-osiosta.

Suomi Fundamentti

Suomi Fundamentti -mallisalkku – Suomalainen osakemallisalkku

Suomalainen 25 osakkeesta muodostettu mallisalkku, jota on ylläpidetty vuodesta 2009 lähtien. Osakkeet valitaan salkkuun usean eri tunnusluvun perusteella.

Suomi Fundamentti-mallisalkku löytyy myös Osakevalintatyökalun Sijoitusideat-osiosta.

Suomalaisiin laatuosakkeisiin sijoittavasta salkusta kertovat artikkelit löydät täältä. Laatuosake-salkkua voi seurata myös Sharevillessa.

Seuraa Sijoittaja.fi:n salkkua Sharevillessä!

Vertaislainasalkku – Fellow Finance

Vertaislainasalkku – Oikealla rahalla toteutettu Fellow Finance -vertaislainasalkku

Vertaislainasalkkumme on toteutettu oikealla rahalla Fellow Finance -palvelussa. Salkku on perustettu 5.5.2015 ja alkupääoma on 30 000 euroa.

Sijoittaja.fi -jäsenet saavat jäsenetuna 0,5 % ja Platinum-jäsenet 1,0 %:n lisätuoton Fellow Financen kautta sijoitettujen uusien lainojen määrästä.
Kokeile jäsenyyttä 14 päivää ilmaiseksi

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy