Pikaopas Sijoittaja.fi:n käyttöön!

Tältä sivulta löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin. Mikäli et löytänyt kysymykseesi vastausta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Löydät Sijoittaja.fi:n asiakaspalvelun yhteystiedot sivun alalaidasta.

Miten kokeilen Sijoittaja.fi -palvelua?

Sijoittaja.fi -palvelun kokeilun voi aloittaa helposti. Voit aloittaa palvelun käytön kuukauden mittaisella euron kokeilujaksolla. Kokeilukuukauden aikana voit peruuttaa tilauksesi milloin vain Näytä tilisi-sivulla. Palvelu vaatii rekisteröinnin, jonka voit tehdä tilauksen yhteydessä. Myös vanhat Sijoittaja.fi -tunnukset toimivat palvelussa.

Kokeile palvelua

Huomioithan, että kuukauden kokeilujakson voi hyödyntää vain kerran.

Miten voin maksaa tilaukseni?

Jatkuvan Sijoittaja.fi -jäsenyyden voi maksaa helposti luottokortilla. Jatkuvan jäsenyyden voit perua milloin vain. Määräaikaisen vuosijäsenyyden voit halutessasi lunastaa myös verkkopankkitunnusten avulla.

Jatkuva Sijoittaja.fi -kuukausijäsenyys

Voit tehdä jatkuvan kuukausitilauksen maksukortilla. Ensimmäinen 9,90 euron kuukausimaksusi veloitetaan vasta, kun euron kokeilujaksosi on päättynyt. Kokeilujakso käynnistyy maksuhetkestä alkaen ja on voimassa yhden kuukauden. Kokeilujakson jälkeen tilaus muuttuu jatkuvaksi. Kuukausimaksu veloitetaan kerran kuukaudessa ja saat kuitin aina sähköpostiisi.

Tilauksen voit perua milloin vain ja tunnus on voimassa maksetun maksukauden loppuun.

Sijoittaja.fi:n jatkuvan jäsenyyden voit lunastaa käyttöösi yleisimmillä luottokorteilla (Visa, MasterCard ja American Express).

Määräaikainen Sijoittaja.fi -vuosijäsenyys

Voit lunastaa vuosijäsenyyden verkkopankkitunnuksillasi tai Visa ja MasterCard -kortilla. Määräaikainen vuosijäsenyys aktivoituu, kun maksat tilauksen ja on voimassa vuoden. Tilausta ei voi keskeyttää jäsenkauden aikana. Määräaikasieen vuosijäsenyyteen voi yhdistää jäsenetuja, esimerkiksi OSKL:n.

Sijoittaja.fi -yritysjäsenyys

Yritysjäsenyytemme on suunnattu yrityksille ja on lunastettavissa jatkuvana vuosijäsenyytenä. Tilauksen voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard) ja ensimmäinen tilauskausi alkaa tilaushetkellä. Vuoden jälkeen uusi tilauskausi alkaa automaattisesti, mikäli tilausta ei peruta. Kesken tilauskauden peruttu jäsenyys jatkuu veloitetun tilauskauden loppuun asti.

Kuinka voin vaihtaa nykyisestä määräaikaisesta tilauksestani jatkuvaan tilaukseen?

Voit ostaa uuden jatkuvan tilauksen jo silloin, kun sinulla on voimassaoleva määräaikainen tilaus. Jatkuva tilauksesi alkaa määräaikaisen tilauksen päättyessä. Ensimmäinen kuukausiveloitus tehdään vasta, kun nykyinen tilauksesi on loppunut.

Miten aktivoin kuponkikoodin?

Voit aktivoida kuponkikoodin tilauksesi yhteydessä Sijoittaja.fi:n kaupassa syöttämällä kuponkikoodin sille varattuun Kuponkikoodi -kenttään. Mahdolliset käynnissä olevat kampanjat voi tarkistaa Sijoittaja.fi:n kumppanit -sivun alta.

Kuinka lopetan tilaukseni?

Lopettaaksesi tilauksesi, sinun täytyy peruuttaa tilauksesi Näytä tilisi -sivulla, kun olet kirjautuneena sisään. Voit lopettaa tilauksen Oma tilaukseni -kohdassa valitsemalla Peruuta tilaus. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä Sijoittaja.fi -asiakaspalveluun. Jo suoritettuja maksuja ei palauteta.

peruuta tilaus

Mitä saan Sijoittaja.fi jäsenenä?

Sijoittaja.fi -jäsen saa käyttöönsä kaikki sijoittajan työkalut, lukuoideuden tietopalvelun koko sisältöön sekä vaihtuvat jäsenedut.

sijoittajan työkalut

Mikä on Sijoittajakirje?

Sijoittajakirje on Sijoittaja.fi:n noin kerran viikossa ilmestyvä maksuton uutiskirje. Tilaamalla Sijoittajakirjeen saat suoraan sähköpostiisi mielenkiintoisimmat uutiset, päivitykset ja esimerkiksi tietoa mahdollisista tarjouksista ja eduista. Halutessasi voit peruuttaa Sijoittajakirjeen tilauksen yhdellä klikkauksella milloin vain. Tilaa sijoittajakirje!

En löytänyt kysymykseeni vastausta. Ei hätää!

Autamme mielellämme ja otamme vastaan palautetta palvelumme käytöstä.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse (palaute@sijoittaja.fi) tai puhelimitse 045 183 1212 (normaali matkapuhelinmaksu). Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös palautelomakkeen kautta.

Voit kääntyä lisäksi Chat-palvelumme puoleen. Löydät Chatin aina jokaisen sivun oikeasta alalaidasta. C


Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy