Pikaopas Sijoittaja.fi:n käyttöön!

Tältä sivulta löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin. Mikäli et löytänyt kysymykseesi vastausta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Löydät Sijoittaja.fi:n asiakaspalvelun yhteystiedot sivun alalaidasta.

Miten kokeilen Sijoittaja.fi -palvelua?

Sijoittaja.fi -palvelun kokeilun voi aloittaa helposti. Voit aloittaa palvelun käytön kuukauden mittaisella euron kokeilujaksolla. Kokeilukuukauden aikana voit peruuttaa tilauksesi milloin vain Näytä tilisi-sivulla. Palvelu vaatii rekisteröinnin, jonka voit tehdä tilauksen yhteydessä. Myös vanhat Sijoittaja.fi -tunnukset toimivat palvelussa. Aloita euron kokeilu!

Jäsenyysvaihtoehdot

JATKUVA SIJOITTAJA.FI -KUUKAUSIJÄSENYYS 9,90 EUR

Ensimmäinen 9,90 euron kuukausimaksusi veloitetaan vasta, kun euron kokeilujaksosi on päättynyt. Kokeilujakso käynnistyy maksuhetkestä alkaen ja on voimassa yhden kuukauden. Kokeilujakson jälkeen tilaus muuttuu jatkuvaksi.

Tilauksen voit perua milloin vain ja tunnus on voimassa maksetun maksukauden loppuun.

Sijoittaja.fi:n jatkuvan jäsenyyden voit lunastaa käyttöösi yleisimmillä luottokorteilla (Visa, MasterCard ja American Express). Osta jatkuva -kuukausijäsenyys!

SIJOITTAJA.FI -VUOSIJÄSENYYS 119 EUR

Voit lunastaa vuosijäsenyyden verkkopankkitunnuksillasi (määräaikainen) tai Visa ja MasterCard –kortilla (jatkuva tilaus). Määräaikainen vuosijäsenyys aktivoituu, kun maksat tilauksen verkkopankkitunuksilla ja on voimassa vuoden. Määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää jäsenkauden aikana. Jatkuvan vuosijäsenyyden voi lunastaa luottokortilla. Vuoden jälkeen uusi tilauskausi alkaa automaattisesti, mikäli tilausta ei peruta. Kesken tilauskauden peruttu jäsenyys jatkuu veloitetun tilauskauden loppuun asti. Osta vuosijäsenyys!

Vuosijäsenyyteen voi yhdistää jäsenetuja, esimerkiksi OSKL:n.

SIJOITTAJA.FI -YRITYSJÄSENYYS 149 EUR + ALV./12 kk

Yritysjäsenyytemme on suunnattu yrityksille ja on lunastettavissa jatkuvana vuosijäsenyytenä. Tilauksen voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard) ja ensimmäinen tilauskausi alkaa tilaushetkellä. Vuoden jälkeen uusi tilauskausi alkaa automaattisesti, mikäli tilausta ei peruta. Kesken tilauskauden peruttu jäsenyys jatkuu veloitetun tilauskauden loppuun asti. Osta yritysjäsenyys!

SIJOITTAJA.FI -PLATINUMJÄSENYYS 449 EUR/12 kk

Pääset mukaan sisäpiiriin. Olemme myös neuvotelleet jäsenetuja kumppaneidemme tarjoamista palveluista. Lue lisää Platinumjäsenyyden eduista!

Kuinka voin vaihtaa nykyisestä määräaikaisesta tilauksestani jatkuvaan tilaukseen?

Voit ostaa uuden jatkuvan tilauksen jo silloin, kun sinulla on voimassaoleva määräaikainen tilaus. Jatkuva tilauksesi alkaa määräaikaisen tilauksen päättyessä. Ensimmäinen kuukausiveloitus tehdään vasta, kun nykyinen tilauksesi on loppunut.

Miten aktivoin kuponkikoodin?

Voit aktivoida kuponkikoodin tilauksesi yhteydessä Sijoittaja.fi:n kaupassa syöttämällä kuponkikoodin sille varattuun Kuponkikoodi -kenttään. Mahdolliset käynnissä olevat kampanjat voi tarkistaa Sijoittaja.fi:n kumppanit -sivun alta.

Kuinka lopetan tilaukseni?

Lopettaaksesi jatkuvan tilauksesi, sinun täytyy peruuttaa tilauksesi Näytä tilisi -sivulla, kun olet kirjautuneena sisään. Voit lopettaa tilauksen Oma tilaukseni -kohdassa valitsemalla Peru tilaus. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä Sijoittaja.fi -asiakaspalveluun. Jo suoritettuja maksuja ei palauteta.

En löytänyt kysymykseeni vastausta. Ei hätää!

Autamme mielellämme ja otamme vastaan palautetta palvelumme käytöstä.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse (palaute@sijoittaja.fi) tai puhelimitse 045 183 1212 (normaali matkapuhelinmaksu). Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös palautelomakkeen kautta.

Voit kääntyä lisäksi Chat-palvelumme puoleen. Löydät Chatin aina jokaisen sivun oikeasta alalaidasta.


Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy