Mikä on Sijoittaja.fi


Tilaa sijoittajakirje

suomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Edut Sijoittaja.fi jäsenyydestä

Sijoittaja.fi vuosijäsenyys 50% alennuksella opiskelijoille

Sijoittaja.fi tarjoaa opiskelijoille 50% edun vuosijäsenyyden oston yhteydessä. Syötä kuponkikoodi opiskelija2023 vuosijäsenyyden oston yhteydessä. Edun saadaksesi käytä rekisteröinnin yhteydessä toimivaa oppilaitoksen sähköpostia. Vuosijäsenyyden ovh 129 € ja edun jälkeen 64,50 €. 

Osakesäästäjien jäsenille ja Nordnet Private banking -asiakkaille vuosijäsenyys 25% alennuksella

Suomen Osakesäästäjien jäsenenä saat 25% alennuksen vuosijäsenyyden ostosta. Lisätietoja ja Osakesäästäjien alennuskoodin löydät täältä.

Nordnet Private Banking -asiakkaana saat niin ikään 25% alennuksen vuosijäsenyydestä. Syötä alennuskoodi nordnetetu vuosijäsenyyden oston yhteydessä kuponkikoodikenttään. Vuosijäsenyyden ovh. 129 € ja edun jälkeen 96,75 €.

Aloita vuosijäsenyys etuhinnallla

Sijoittaja.fi:n jäsenedut

Estateguru

Sijoittaja.fi-jäsenet saavat 1% lisätuoton sijoitetusta pääomasta ensimmäisen kolmen kuukauden ajalta rekisteröitymisestä. Etu tilitetään Estategurun asiakasvaratilillesi, kun laina, johon olet sijoittanut rahan, on rahoitettu kokonaan. Lunasta etu rekisteröitymällä Estateguruun tätä linkkiä käyttäen.

TUTUSTU ESTATEGURUUN TÄSTÄ

eToro

Sijoittaja.fi:n käyttäjille (ei vaadi Sijoittaja.fi-jäsenyyttä) eToron kulut ovat muita käyttäjiä alhaisemmat, jotka tulevat voimaan, kun eToroon rekisteröityy alla olevan linkin kautta. Alla olevaan taulukkoon on kerätty yhteenveto eToron kuluista. Huom! Edun saamiseksi ei tarvitse Sijoittaja.fi-jäsenyyttä. Riittää, että rekisteröityy alla olevan linkin kautta.

eToro kulutSijoittaja.fi käyttäjätEi Sijoittaja.fi käyttäjät
Talletuspalkkio$0$0
Valuutanvaihto tilisiirrolla0%0.50%
Kaupankäyntipalkkio (osake)0%0%
Kaupankäyntipalkkio (ETF)0.09%0.09%
Copy Portfolioiden hallinnointipalkkio0%0%
Tilinhoitopalkkio$0$0
Nostopalkkio$0$5
Valuutanvaihto noston yhteydessä0%0.50%
REKISTERÖIDY ETOROON TÄSTÄ

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin, sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla. Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 77 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta. Esitetty kaupankäyntihistoria on alle viisi täyttä vuotta, eikä se välttämättä riitä sijoituspäätöksen perusteeksi Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.  eToro USA LLC ei tarjoa CFD:tä eikä esitä mitään vastuuta tämän julkaisun sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. eToro USA LLC on laatinut kumppanimme käyttämällä julkisesti saatavilla olevia ei-yhteisökohtaisia tietoja eTorosta.

Yritysjäsenyyden extraedut

Yritysjäsenenä saat lukuoikeuden koko Sijoittaja.fi:n sisältöön, sijoittaja työkalut sekä muita etuja:

 • Yrittäjän sijoitusoppaan
 • Tunnukset koko yrityksen käyttöön!
Aloita Yritysjäsenyys nyt 149€/vuosi + alv

Jäsenedut ovat voimassa toistaiseksi.
AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT
Kokeile jäsenyyttä 14 päivää ilmaiseksi

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy