Northcrypto

Mahtavia osinkotuottoja – listasimme kaikki yli 4 %:n osinko-osakkeet

Tilinpäätöskausi on puolivälissä. Kotimaiset osakkeet ovat tarjonneet iloisia osinkoyllätyksiä. Listasimme korkeimman osinkotuoton osakkeet.

Julkaistu: 11.02.2018 Kirjoittaja:

osakkeet osinko osinkotuotto

Osinkotuotot

Viisikymmentä seurannassamme olevaa yritystä on raportoinut Q4-tuloksensa. Osakkeista puolet on yllättänyt positiivisesti. Ilman Nordean tulospettymystä yhteenlaskettu liiketulos on ylittänyt ennusteet 4,8 %:lla.

Yhtiöt ovat ilmoittaneet myös odotuksia paremmista osingoista. Viime viikon markkinaturbulenssi pyyhkäisi OMX Helsinki 25 -indeksistä 4,4 % pois. Tämä nostaa osinkotuottoja.

Viidestäkymmenestä osakkeesta ainoastaan viisi on ilmoittanut, että osinkoa ei tilikaudelta 2017 jaeta. Neljäkymmentäviisi osaketta jakavat osinkoa. Keskimääräinen osinkotuotto on näistä 4,1 %. Yli 4 %:n osinkotuoton osaketta on yhteensä 24 kappaletta.

Yli 4 %:n osinkotuoton osakkeet

Listasimme kaikki yli 4 %:n osinkotuoton osakkeet. Listan keskimääräinen osinkotuotto on 5,4 % perjantain 9.2.2018 päätöskurseilla. Keskimäärin Helsingin pörssin osakkeet ovat historiassa tarjonneet noin 4 %:n osinkotuottoa. Tähän peilaten 5,4 % on varsin hyvä osinkotuotto.

Tämä osio on tarkoitettu Sijoittaja.fi:n maksaville jäsenille. Liity jäseneksi!

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ!Northcrypto


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy