Näin valitset voittajaosakkeet! Opi laatusijoittamisen guruksi

Kun tilaat Sijoittaja.fi:n jäsenyyden nyt, saat ennakkotilauksena odotetun uutuuskirjan huippusuositun ”Sijoita kuin guru”-kirjan kirjoittajilta Jukka Oksaharjun omistuskirjoituksella varustettuna.

Minna Karttunen
Minna Karttunen

Kun tilaat Sijoittaja.fi:n jäsenyyden nyt, saat ennakkotilauksena odotetun uutuuskirjan huippusuositun ”Sijoita kuin guru”-kirjan kirjoittajilta Jukka Oksaharjun omistuskirjoituksella varustettuna.

Sijoita kuin guru -tekijöiltä: Laatuguru – Näin valitset voittajaosakkeet

Laatuguru-kirjassa Jukka Oksaharju ja Karo Hämäläinen ovat saaneet rinnalleen suosittua laatusijoittamiseen erikoistunutta blogia pitävän Random Walkerin. Nimimerkin takaa löytyy suomalaisessa suuryhtiössä työskentelevä talouden ammattilainen. Kirja tarjoaa kokonaan uuden näkökulman suomalaisessa sijoituskirjallisuudessa. Se käsittelee laatusijoittamista, yhtiöiden liiketoiminnan laadun tunnistamista, megatrendejä ja kasvun arvonmääritystä siinä laajuudessa, mitä aiemmissa kirjoissa ei ole nähty.

Kirja opastaa, kuinka laatusijoittamalla voit saada parempaa tuottoa pienemmällä riskillä.

Koko A5, 192 sivua, katso sisällysluettelo.

Uusi sijoituskirja: Laatuguru - Näin valitset voittajaosakkeet: Karo Hämäläinen, Jukka Oksaharju ja Random Walker

Klikkaa isommaksi

Laatuguru-kirjan opit ja Sijoittaja.fi:n työkalut auttavat sinua löytämään voittajaosakkeet

Laatuguru käy läpi laatusijoittamisen periaatteet, edeten suurista linjoista Helsingin pörssin yksittäisten yhtiöiden tarkasteluun. Oksaharju, Hämäläinen ja Random Walker kertovat kirjassa kuinka maailman menestyneet sijoittajat ovat käyttäneet laatukriteereitä, ja mitkä suomalaisyhtiöt voisivat kiinnostaa heitä? Kirja opastaa tunnistamaan voittajaosakkeiden tunnusmerkit, joita voit seuloa Sijoittaja.fi:n osakevalintatyökalulla.

Sijoittaja.fi Osakevalintatyökalulla on helppo löytää parhaat laatuyhtiöt Suomesta ja maailmalta. Osakevalintatyökalusta löydät yli 1000 suurinta osaketta Suomesta, Euroopasta ja Yhdysvalloista. Jäsenenä saat lisäksi myös joka kuukausi markkinakatsauksen, josta saat muutamassa minuutissa kaiken olennaisen tiedon sijoituspäätöstesi tueksi.

 

 

 

Sinua voisi kiinnostaa
Viikon osinko-osake: Wulff Groupin osakkeella 5,8 prosentin osinkotuotto
parhaat osakkeet
Parhaat osinko-osakkeet Suomesta
Helsingin Pörssin kasvuosakkeet
Helsingin pörssin parhaat kasvuosakkeet
Sijoittajan valinnat