Kiinnostavimmat ETF-uutuudet maailmalta

Katso, mihin uutuus-ETF-rahastoihin on viimeisen kahdentoista kuukauden aikana virrannut eniten rahaa.

ETF sijoitusideat TOP5

Sijoitusideoita ETF-työkalusta

Uudesta ETF-valintatyökalustamme löytää valmiita sijoitusideoita. Lue tästä, miten ETF-valintatyökalumme toimii. TOP5-listoista löytyvät kiinnostavimmat ETF-uutuudet.

TOP5 kiinnostavimmat ETF uutuudet

Kiinnostavimmat ETF-uutuudet

Kiinnostavimmat ETF-uutuudet ovat uusia alle 12 kk:ta voimassaolleita ETF-rahastoja, jotka ovat keränneet eniten rahavirtoja viimeisen 12 kk:n aikana. Kilpailu ETF-markkinoilla on kovaa. Voimakkaasti pääomia keräävissä ETF:issä on jotain poikkeuksellisen hyvää ja niihin kannattaa tutustua. Lue tästä artikkelista, mihin suursijoittajien rahaa virtasi viime kuussa.

Suosituin uutuus on ollut iSharesin yhdysvaltojen markkinoiden arvoyhtiöihin sijoittava MSCI USA Value Factor ETF (“IUVL LN”). Kahdentoista kuukauden aikana iSharesin ETF on kerännyt varallisuutta yli 935 miljoonan euron edestä. ETF:n vuosittainen hallinnointikulu on 0,2 % p.a. ETF ei maksa ulos tuotto-osuutta. Arvo-osakkeet on yksi vuoden 2017 sijoitusteemoistamme.

Toiseksi suosituin uutuus-ETF on First Trustin Nasdaq Bank ETF (“FTXO US”). ETF sijoittaa nimensä mukaisesti yhdysvaltalaisiin pankkialan yrityksiin. ETF sisältää 30 osaketta. Hallinnointikulu on 0,60 % p.a. ja pääomia ETF on kerännyt 12 kuukauden aikana 918 miljoonaa euroa.

Neljänneltä sijalta löytyy iSharesin automaatioon ja robotiikkaan erikoistuva iShares Automation & Robotics ETF (“RBOT LN”). ETF sijoittaa yhtiöihin, jotka kehittävät teknologiaa automaation ja robotiikan saralla. ETF:n hallinnointikulu on 0,4 % p.a. ja pääomia ETF on kerännyt 389 miljoonaa euroa.

TOP5:stä löytyy myös raaka-aineisiin sijoittava ETF sijalta 3 ja inflaatio-odotuksiin sidottu ETF sijalta 5.

Katso TOP5-lista ETF-valintatyökalusta.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


10.7.2020 18:43 | Timo Heikkilä
Osakemarkkina on nyt hurjan vaarallinen

Kansainvälinen markkina, etf 9.7.2020 18:01 | Henri Heikinheimo
Maailman tärkeimmät indeksit ja niihin sopivat ETF:t


Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy