Sijoittaja.fi testaa: Maksa ja vastaanota kaikki laskusi yhdellä sovelluksella

Perustettuaan Fixura-rahoituspalvelun Kleverin perustajat Jeanette ja Simon kohtasivat laskujen maksamiseen liittyvän, toistuvan ongelman: laskut maksetaan usein viime hetkellä, ja moneen paikkaan kertyvinä ne myös helposti unohtuvat aiheuttaen taloudellisia ongelmia sekä yksilö- että yritystasolla.

KleverApp

KleverApp on yksityishenkilön helpoin tapa maksaa laskuja. Se on maksuton mobiilisovellus, jolla voit käsitellä ja maksaa kaikki laskusi, olitpa töissä, kotona tai matkoilla.

Parempaa talouden hallintaa

Yksityishenkilöille Klever tarkoittaa parempaa talouden hallintaa. Yrityksille Klever tarkoittaa laskujen ketterämpää käsittelyä ja pienempiä laskutuskuluja. Kleverin tavoitteena on estää yksityishenkilöiden ylivelkaantumista ja nopeuttaa yritysten kassavirtaa.

Klever sopii kaikille, jotka maksavat laskuja. Käyttäjän tulee omistaa suomalainen debit-kortti ja olla täysikäinen. Tällä hetkellä vain iPhone-käyttäjät voivat käyttää Kleveriä ja sovelluksen lataaminen on ilmaista.

Miksi Klever kannattaa ladata?

Voit maksaa laskun näppäilemättä viitenumeroita tai käyttämättä pankkitunnuksia. Kaikki turhat askeleet on poistettu prosessista. Liittämällä Debit-korttisi sovellukseen laskut maksetaan yhtä mutkattomasti kuin ruoka Woltilla tai kyyti Uberilla.

Näin Klever toimii:

 1. Ota kuva paperilaskusta tai välitä sähköpostilasku Kleveriin.
 2. Kleverin kamera lukee laskun tiedot puolestasi, joten sinun tarvitsee ainoastaan vahvistaa maksu sormenjäljelläsi.
 3. Klever informoi laskuttajaa uudesta laskutustavastasi, ja jatkossa voit vastaanottaa laskun suoraan sovellukseen.

Testaa Kleveriä tästä

Halutessaan käyttäjä voi lopettaa sovelluksen käytön ja palauttaa helposti laskut takaisin paperisiksi.

Katso videolta miten KleverApp toimii

Kleverillä laskut voi maksaa vaikkapa hissiä odotellessa tai kassajonossa seisoskellessa. Saat puhelimeesi tiedon erääntyvistä laskuista ja hyväkset ne sormenjäljellä.

Ääni: Jukka Puotila

Sijoittaja.fi:n Minna testaa

Etsin sovelluksen ja asennan. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tunnistautuminen vie aikaa, mutta toisaalta, kun kyseessä on omien raha-asioiden käsittely, niin prosessi herättää turvallisuutta.

Nappaan kuvan ensimmäisestä laskusta. Kuva tallentuu hetkessä palveluun. Nap ja nap, hyväksyn laskun ja se on hoidettu. Lupausten mukaisesti maksaminen on helppoa.

Käytettävyys sovelluksessa on hyvä. Jään kuitenkin kaipaamaan ohje-nappia. Miten poistan laskun täältä, onnistuiko laskun maksu? Perustoiminnallisuudet löytyvät nopeasti ja saan pyyhkäisemällä poistettua halutut laskut.

Kysyn yhtiöltä muutaman täsmennyksen sovellukseen liittyen ja saan vastauksen. KleverAppissa käytetään samaa tietoturvaa kuin pankeilla. Sovelluksen käyttö on yhtiön mukaan yhtä turvallista kuin mobiilipankissa. Pankkien mobiilisovelluksiin verrattuna sovelluksen etu on sen helppous. Käyttäjä saa halutessaan kaikki laskut Kleveriin, joka muistuttaa niiden maksamisesta ja maksaminen onnistuu helposti.

Klever on näppärä sovellus ja sopii ihmiselle, jolle mobiili on luontainen väline arkipäivän asioiden hoidossa. Positiivisena puolena lisäksi se, että raha-asioiden keskittäminen tarkoittaa yleensä hallitumpaa taloudenhallintaa.

Sovelluksen voi ladata tästä

 

Yhteistyössä KleverApp

Sijoitus- ja yhteistyöasiat: Simon Sandvik 050 3281843

Kotisivut: kleverapp.com

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


10.7.2018 10:05 | Sijoittaja.fi
Analyysissa Kleverin osakeanti Invesdorissa

YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

 • Osaketyökalu
 • ETF-työkalu
 • Indeksityökalu
 • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
 • Markkinakatsaus
 • Analyysit ja rahastovertailut
 • Mallisalkut ja sijoitusideat
 • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
 • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
 • Opastus chatissa
Tutustu yritysjäsenyyteen!

Tilaa sijoittajakirjeSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy