Ahvenanmaalainen pienpanimo kerännyt osakeannissa jo yli 2 miljoonaa

Stallhagen on nopeasti kasvava ja samalla kannattava pienpanimo. Liikevaihto on yli nelinkertaistunut vuoden 2010 jälkeen. Oluiden kysyntä ylittää tuotantokapasiteetin, eikä nykyinen 800 000 litraa vuodessa enää riitä. Stallhagen hakee nyt osakeannilla rahoitusta laajentumisiin, vientiin ja tuotekehitykseen.

Julkaistu: 13.12.2016 Kirjoittaja:

kumppaniartikkeli pääomasijoituskohteet suorat sijoituskohteet

Ahvenanmaalainen pienpanimo Stallhagen on käynnistänyt 7,2 miljoonan euron laajennusprojektin. Käynnissä oleva osakeanti on jo tuonut yli 2 miljoonaa uutta pääomaa, 83% annin kokonaistavoitteesta. Anti jatkuu vuoden loppuun.

Stallhagen kolminkertaistaa tuotantokapasiteettinsa, nykyinen 800 000 litraa vuodessa ei riitä. Kysyntä on kolmena viime vuotena jatkuvasti ylittänyt tuotannon. Samalla panimo satsaa vahvasti vientiin, erityisesti Ruotsin markkinoille, missä Stallhagen oluiden kysyntä on kovasti nousussa.

Ekopanimo tulevaisuuden oluttuotantoon

Eko-henkinen tuotantolaitos hyödyntää energiateknologian ja laaduntarkkailun uusimpia ratkaisuja, mm. energiatehokkuus on 40% korkeampi olemassa olevaan laitokseen verrattuna. Stallhagenin kaikki energia tuotetaan tuulivoimalla. Uudisrakennus nousee vanhan panimon kupeeseen Grelsbyn kylässä 15km Maarianhaminasta pohjoiseen. Sen näkyvimpänä osana tulevat olemaan ulos asennettavat kolme (myöhemmin neljä) 28 000 litran käymistankkia. Panimo saa myös tölkkilinjan nykyisen pullotuslinjan rinnalle sekä valmiudet myöhempään siiderin tuotannon käynnistykseen. Rakennusprojektin lasketaan valmistuvan syksyksi 2017.

Tässä tilaisuutesi sijoittaa Stallhagen Ab:n osakkeisiin

Osakeanti on alkanut 31.10.2016 ja merkintä jatkuu 31.12.2016 asti. Lue lisää sijoituskohteesta Sijoittaja.fi:ssä ja Stallhagenin sivuilla osakeantiin ja sijoita!

Kumppaniartikkeli – Stallhagen Ab

Lainmukaista tietoa sijoittajalle. Tämä ei ole Finanssivalvonnan hyväksymä osakeannista laadittu kooste artikkeli. Tässä kumppaniartikkelissa esitetyt tiedot perustuvat Finanssivalvonnan hyväksymään osakkeiden yleisölle tarjoamista varten laadittuun esitteeseen.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITYKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
Trialboxkansainvälinen sijoittaminen - mihin sijoittaa nyt? lUE BLOGIKIRJOITUKSIA
OSAKESÄÄSTÄJIEN JÄSENILLE2 25% ETU VUOSIJÄSENYYDESTÄ OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ!

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy