kiinnostavimmat osakeideat suomesta -webinaari

Kiinnostavimmat ETF-uutuudet maailmalta

Strategiamestari mallisalkku

ETF:illä voi sijoittaa globaalisti tai kohdistetusti jonkin maan tai toimialan yrityksiin. Lue mitkä ovat olleet suurten institutionaalisten sijoittajien suosiossa!

Julkaistu: 11.10.2016 Kirjoittaja:

ETF ETF-rahavirrat TOP5

Ylläpidämme kuukausittain päivitettäviä ETF-rahavirtoja, jotka kertovat mihin suursijoittajat sijoittavat. Niiden ohella esittelemme kuukausittain maailman suosituimpien ETF:ien ja suosituimpien uutuus-ETF:ien listat. Syyskuussa rahavirtojen mukaan ehdottomasti suosituin sektori suursijoittajien silmissä oli kiinteistösektori.

Sijoitusideoita ETF-työkalusta

Uudesta ETF-valintatyökalustamme löytää valmiita sijoitusideoita. Lue tästä, miten uusi ETF-valintatyökalumme toimii. TOP5-listoista löytyvät kiinnostavimmat ETF-uutuudet.

TOP5 kiinnostavimmat ETF uutuudet

Kiinnostavimmat ETF-uutuudet

Kiinnostavimmat ETF-uutuudet ovat uusia alle 12 kk:ta voimassaolleita ETF-rahastoja, jotka ovat keränneet eniten rahavirtoja viimeisen 12 kk:n aikana.

Ylivoimaisesti suosituin uutuus on ollut kiinteistösektorille sijoittava ETF. Se on kerännyt viimeisen kuukauden aikana 2,7 miljardin edestä sijoituksia. ETF:n vuosittainen hallinnointikulu on vain 0,14 %. Lue aiheesta tarkemmin ETF-poiminnoista.

Toiseksi suosituin uutuus-ETF on pohjois-amerikkalaisiin raaka-ainesidonnaisiin osakkeisiin sijoittava North American Natural Resources ETF. ETF:n suurimmat sijoitukset ovat öljy- ja energia-alan yhtiöt Exxon Mobil ja Chevron. ETF on kerännyt sijoituksia 527 milj. euroa. Sen hallinnointikulu on 0,35 % vuodessa.

TOP5:ssa ovat myös yhdysvaltalaisiin yrityslainoihin sijoittava ETF ja kaksi strategia-ETF:ää.

Katso lista ETF-valintatyökalusta.kiinnostavimmat osakeideat suomesta -webinaari


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


Kiinnostavimmat osakeideat Suomesta -webinaari

Image


treebuddy
BSS merkintäoikeusanti

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy