ETF:iä ilman kaupankäyntikuluja

DEGIRO on online-välittäjä, joka avaa mahdollisuuden maailmanlaajuiseen sijoittamiseen kaikille. DEGIROn asiakkaat voivat sijoittaa yli 700 ETF:ään ilman kaupankäyntikuluja.

Vieraileva kirjoittaja
Vieraileva kirjoittaja

DEGIRO on online-välittäjä, joka avaa mahdollisuuden maailmanlaajuiseen sijoittamiseen kaikille. DEGIROn asiakkaat voivat sijoittaa yli 700 ETF:ään ilman kaupankäyntikuluja.

DEGIRO on lähtöisin Alankomaista ja se on perustettu vuonna 2008. Perustajat ovat entisiä meklareita ja heidän ideanaan oli palvella sekä ammatti- että yksityissijoittajia tarjoamalla erittäin innovatiivinen ja edullinen vaihtoehto nykyisille meklaripalveluille. Edullisten hintojen ja laadukkaan kaupankäynti-infrastruktuurin ansiosta yritys on lähtenyt nopeaan kasvuun.

DEGIRO on on ollut ammattisijoittajien luotettava kumppani vuodesta 2008 lähtien. Syyskuussa 2013 DEGIRO lanseerasi online-meklaripalvelunsa yksityissijoittajille, tarjoten palveluja samoilla hinnoilla kuin ammattisijoittajille.

Nykyään DEGIRO käsittelee yli 30 miljardin euron arvosta kauppoja monissa eri arvopaperipörssissä ympäri maailmaa. Yhden käyttöympäristön avulla kaikki DEGIROa käyttävät sijoittajat pystyvät käymään kauppaa maailmanlaajuisesti monissa arvopaperipörsseissä ja lähes kaikilla mahdollisilla tuotteilla.

Sijoita 700 ETF:ään ilman kaupankäyntikuluja

DEGIROssa jokainen asiakas voi tehdä yhden (osto- tai myynti-) transaktion per ETF* ilman komissioita joka kalenterikuukausi.

Esimerkiksi. Ostotapauksessa ensimmäinen osto on ilmainen ja seuraavat ostot, jotka ylittävät 1000 euroa samaan ETF:ään ovat myös ilmaisia, mutta jos myyt esim. 1000 eurolla tätä positiota normaali komissio peritään tästä myyntitapahtumasta.

Lista komissiottomista** ETF:istä on laaja ja se sisältää mm. seuraavia pörssejä:

  • Xetra (Saksa)
  • Euronext Paris (Ranska)
  • Euronext Amsterdam (Alankomaat)
  • NYSE Arca (Yhdysvallat)
  • NASDAQ (Yhdysvallat)

*ETF yksilöidään sen ISIN-koodin perusteella.

**Otathan huomioon, että jotkut luettelosta löytyvistä ETF:stä ovat noteerattu monissa eri pörsseissä ja ne ovat ilman komissiota ainoastaan luettelon osoittamissa pörsseissä.

Mitä ETF:ä listalta löytyy?

Listalta löytyy laaja valikoima tunnettujen ETF-liikkeellelaskijoiden, kuten iSharesin, Amundin, Lyxorin, Vanguardin, SPDR:n, ETF Securitiesin, First Trustin ja Guggenheimin ETF:iä.

LATAA LISTA KOMISSIOTTOMISTA ETFistä

Miksi DEGIRO?

  • Keskimäärin 85 % edullisemmat hinnat
  • Mahdollisuus sijoittaa yli 60 pörssissä ympäri maailmaa
  • Nopea, helppo ja käyttäjäystävällinen WebTrader, joka mahdollistaa toimeksiantojen, pörssikurssien sekä salkun seurannan yhtenäisessä näkymässä
  • Katso hinnasto

Kiinnostuitko DEGIROsta?

Voit avata tilin kätevästi verkossa. DEGIRO palvelee myös suomeksi ja asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse asiakaspalvelu@degiro.fi.

Kumppaniartikkeli – DEGIRO.

Sinua voisi kiinnostaa
Indeksirahasto vs. ETF – Mitä eroa?
ETF:n hakeminen – näin löydät sopivan ETF:n
Katsaus Sijoittaja.fi mallisalkkuihin
Mallisalkkujen helmikuu – ETF-salkut plussalla kuun aikana
Sijoittajan valinnat