startup lions

Korkeakorkoisia sijoituskohteita Fundu-palvelussa

Yrityslaina Fundu

Fundun kautta sijoittajat voivat vaivattomasti sijoittaa suomalaisten yritysten korkeakorkoisiin lainoihin, kohtuullisella riskitasolla. Sijoituspäätösten tueksi, kaikkiin yli 20 000 euron lainakohteisiin tehdään historialliseen dataan ja yrityksen taustoihin sekä liiketoimintamalleihin pohjautuva luottoluokitus ja korkovaatimusanalyysi.

Julkaistu: 12.06.2016 Kirjoittaja:

Fundu yrityslainat

Sijoittaminen Fundun kautta on ilmaista, eikä sijoittajilta peritä mitään merkintä- hallinta- tai lunastuspalkkioita. Näin kulut eivät pääse syömään sijoittajien tuottoja. Lisäksi luottoluokitusanalyysit ovat vapaasti sijoittajien saatavilla. Minimisijoitus yksittäiseen lainaan on vain yksi euro, joten sijoitusten hajauttaminenkin onnistuu helposti. Lue lisää miten voi sijoittaa yrityslainoihin!

Fundun kautta on rahoitettu suomalaisia kasvuyrityksiä jo yli seitsemän miljoonan euron edestä.

Sijoittajille tarjottavat yrityslainat jakautuvat tavanomaisiin yrityslainoihin (käyttöpääomalainat) sekä siltalainoihin (julkisrahoitteisten projektin toteuttamiseen).

12.6. avoinna olevat sijoitukohteet

Katso ajantasaiset sijoituskohteet Fundusta.

Gekkoman Oy

Melius-ICT tarjoaa yritys-, järjestö-, hanke- ja taloyhtiöasiakkailleen ensiluokkaista ja henkilökohtaista palvelua. Tutustu kohteeseen ja sijoita!

Jarcrac Forest Finland Oy

Jarcrac Forest Finland Oy:n koneet tarjoavat ilmiömäistä suorituskykyä vaativiin olosuhteisiin. Ne ovat muunneltavissa monipuolisesti erilaisiin käyttökohteisiin ja lisälaitesaatavuus on vertaansa vailla. Tutustu kohteeseen ja sijoita!

Kiinteistö Oy Finnoonportti

Finnoonportti on Espoon Finnooseen rakennettava toimitilakeskus, joka tarjoaa tilat esimeriksi pientuotantoon, logistiikan hoitamiseen ja huoltotöihin. Lue artikkeli Sijoittaja.fi:ssä. Tutustu kohteeseen ja sijoita!

Siltalainat (julkisen rahoittajan kohteet)

Prasos Oy

Prasos Oy on vuonna 2012 perustettu digitaalisten valuuttojen vaihtopalveluihin keskittyvä toimija. Prasos on alallaan Pohjoismaiden johtava yritys, ja se ylläpitää useita palveluita kuten Bittiraha.fi, Bittimaatti, Pikaosto, Coinmotion ja Denarium. Tutustu kohteesen ja sijoita!

Wibe Wellbeing Solutions Oy

Wibe Academy on mobiilioppimisalusta, jonka avulla yritys perehdyttää nuoret työntekijät mobiilivideoiden avulla. Tutustu kohteeseen ja sijoita!

Finnboom Oy

Finnboom Oy on saanut positiivisen ELY-päätöksen liiketoimintansa kehittämistä varten. Hankkeen tarkoituksena on yrityksen omia kokemuksia hyödyntäen luoda uudenlainen hyväksytty tuote ja markkinoida tuotetta tehokkaasti vientiin. Tutustu kohteeseen ja sijoita!startup lions


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy