startup lions

Uusia yrityslainakohteita Fundussa!

Piensijoittajille on avautunut eri kanavia sijoittaa suoraan pk-yritysten lainoihin tai osakkeisiin. Voit tutustua avoimiin kohteisiin Fundun sivuilla. Pienin sijoitettava summa on 1 euro, joten jokaisella on mahdollisuus sijoittaa!

Julkaistu: 07.06.2016 Kirjoittaja:

Fundu yrityslainat

Miksi sijoittaa suoraan yrityslainoihin?

Nykyinen markkinaympäristö perinteisille osake- ja korkosijoituksille on vaikea. Korkotaso on nollassa ja jopa 30 % valtionlainoista tarjoaa sijoittajalle negatiivista tuottoa ja yli 60 % lainoista alle 1 %:n tuottoa. Myöskään listatuista yritysten joukkovelkakirjalainoista ei juurikaan tuottoa ole tarjolla. Katso tästä tuotto-odotukset eri omaisuusluokille.

Suorista yrityslainoista saa 7-11 %:n korkotuottoa. Se on nykyiseen markkinatilanteeseen erittäin hyvä. Riskinä ovat luottotappiot. Lue tästä, miten sijoittaa yrityslainoihin.

Avoimet sijoituskohteet

Kaikki avoimet sijoituskohteet ja ajantasalla olevat tiedot yrityksistä löydät Fundun sivuilta.

Prasos Oy

Prasos Oy on vuonna 2012 perustettu digitaalisten valuuttojen vaihtopalveluihin keskittyvä toimija. Prasos hakee 50 000 euron siltarahoitusta kansainvälistymisprojektinsa rahoittamiseksi. Projektilla on ELY-keskuksen myöntämä tuki. Tutustu kohteeseen Fundussa!

olokolo

Olokolo Oy

Olokolo Oy erikoistunut erikoisrakenteisten pientilojen ja asuntojen suunnitteluun sekä valmistukseen. Yhtiölle on myönnetty ELY-keskuksen kehittämisavustus, jolla yhdessä siltalainan kanssa rahoitetaan pienasunnon tuotekehityskuluja sekä jo aiemmin julkaistun Olokolon eri mallien tuotekehitystä.  Tutustu kohteeseen Fundussa!

Bizmind Oy

Bizmind Sales Accelerator on myynnin avuksi suunniteltu mobiiliapplikaatio, jossa hyödynnetään myynnin psykologiaa, tekoälyä (IBM Watson AI) ja psykometriikkaa. Yhtiö tulee hakemaan rahoitusta tehokkaan myynti- ja markkinointiorganisaation rakentamiseen syksyllä 2016, meneillään olevan tuotekehityssprintin päätyttyä. Tutustu kohteeseen Fundussa!startup lions


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy