Jäsenwebinaari: Voiko ETF:illä saada markkinoita parempaa tuottoa?

Sijoittaja.fi:n jäsenet pääsevät nyt ensimmäistä kertaa mukaan Suomen Osakesäästäjien jäsenwebinaariin. Asiantuntijana Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä.

Anni Hurtig
Anni Hurtig

Sijoittaja.fi:n jäsenet pääsevät nyt ensimmäistä kertaa mukaan Suomen Osakesäästäjien jäsenwebinaariin. Asiantuntijana Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä.

Sijoittaja.fi:n jäsenillä on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus päästä mukaan Suomen Osakesäästäjien jäsenwebinaariin. Suomen Osakesäästäjien jäsenille sekä Sijoittaja.fi:n jäsenille webinaariin osallistuminen on maksutonta! Webinaarista tulee myös tallenne, johon jäsenet voivat palata jälkikäteen.

Suomen Osakesäästäjien jäsenwebinaari 14.9. kello 16.30

Jäsenwebinaari järjestetään keskiviikkona 14.9. kello 16.30. Webinaarin asiantuntijana kuullaan Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilää.

Webinaarissa käsitellään laajasti ETF-rahastoja ja ETF-sijoittamista. Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä kertoo, voiko ETF-rahastoilla päästä markkinoita parempiin tuottoihin.

Haluatko mukaan webinaariin?

Webinaari on avoin ja ilmainen kaikille Sijoittaja.fi:n ja Suomen Osakesäästäjien jäsenille. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa linkin webinaarihuoneeseen sekä muistutuksen webinaarin alkamisesta 24 tuntia ennen webinaarin alkua.

KOKEILE JÄSENYYTTÄ 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI!

Lue koko artikkeli — kokeile 14 päivää ilmaiseksi

Saat lukuoikeuden analyyseihin ja artikkeleihin sekä käyttöösi osake- ja ETF-työkalut, markkinaympäristön, mallisalkut ja muut sijoittajan työkalut.

KOKEILE 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

Sinua voisi kiinnostaa
Analyysissa Nordnetin Sijoitusvakuutus
Katsaus Sijoittaja.fi mallisalkkuihin
Mallisalkkujen tammikuu – vuosi alkanut salkkujen nousussa
Tekoälyn ja robotiikan integraatio – megatrendi, jota sijoittaja ei voi sivuuttaa
Sijoittajan valinnat