Osallistu osakeantiin!

Uutta lukijoillemme – artikkelit nyt myös kuultavana!

kuunteluominaisuus

Sijoittaja.fi:n lukijat pääsevät nauttimaan uudesta edusta! Käyttäjillämme on nyt mahdollisuus kuluttaa artikkelisisältöjä myös kuultuna. Tilaajillemme tarjoamme kuultavaksi myös maksulliset jäsenartikkelit!

Julkaistu: 26.08.2022 Kirjoittaja:

Artikkelit Sijoittaja.fi Sijoittaja.fi jäsenille

Sijoittaja.fi:n lukijat pääsevät tästä eteenpäin nauttimaan uudesta edusta, kun tarjoamme käyttäjillemme mahdollisuuden artikkeleiden kuunteluun. Artikkeleiden kuunteluominaisuus tarjotaan käyttöön kaikkiin uusiin artikkeleihimme sekä säännöllisesti päivitettäviin vanhoihin artikkeleihimme.

Kuunteluominaisuuden avulla pääset nauttimaan kiinnostavista ja informatiivisista artikkeleistamme missä ja milloin vain, olitpa sitten kotona, kuntosalilla tai kaupassa!

Ota kuunteluominaisuus käyttöösi

Sijoittaja.fi:n artikkelisisältöjen kuuntelu on helppoa! Avaa haluamasi artikkeli samaan tapaan kuin lukisit sen. Klikkaa sitten luenta päälle artikkelin yläosassa olevan soittimen play-napista. Soittimesta näet myös artikkelin keston luettuna. Pääset soittimen aikajanasta klikkaamalla myös palaamaan kiinnostavimpiin kohtiin tai hyppäämään eteenpäin.

Artikkeleiden kuuntelumahdollisuus lisätään kaikkiin uusiin artikkeleihimme. Sijoittaja.fi:n kuukausi-, vuosi- ja yritysjäsenet saavat siis myös maksulliset jäsenartikkelit kuultavakseen. Lisäämme kuunteluominaisuuden myös sellaisiin vanhoihin artikkeleihin, joita päivitetään säännöllisesti. Tällaisia artikkeleita ovat esimerkiksi rahastovertailut sekä välittäjävertailu.

Kokeile jäsenyyttämme veloituksetta 14 päivää!

Ole oma salkunhoitajasi! Sijoittaja.fi:n jäsenenä saat käyttöösi sijoittajan työkalut, mallisalkut, markkinaympäristön sekä lukuoikeuden koko sisältöön. Jäsenenämme pääset kuuntelemaan kaikki artikkelisisältömme, myös maksulliset artikkelit ja analyysit. Tarjoamme nyt myös mahdollisuuden kokeilla jäsenyyttämme kaksi viikkoa veloituksetta. Lunasta kahden viikon kokeilujaksosi alla olevasta painikkeesta!

Kokeile jäsenyyttämme 14 päivää ilmaiseksi!


Osallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionsuomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy