Northcrypto

Kansainvälinen sijoittaminen -webinaari ke 9.3. klo 17.00

kansainvälinen sijoittaminen -webinaari

Sijoittaja.fi:n suosittu webinaarisarja saa jatkoa! Tulevassa webinaarissamme perehdytään kansainväliseen sijoittamiseen. Miksi kansainvälinen sijoittaminen kannattaa ja miten se aloitetaan? Mitkä ovat Ukrainan sodan vaikutukset markkinaan?

Julkaistu: 28.02.2022 Kirjoittaja:

etoro kansainvälinen sijoittaminen sijoittaminen webinaari

Seuraava Sijoittaja.fi:n webinaari järjestetään keskiviikkona 9.3. kello 17. Tervetuloa mukaan!

Webinaarissa kuulet, miksi kansainvälinen sijoittaminen on järkevää ja miten siinä pääsee alkuun. Kerromme myös, miten Ukrainan sota vaikuttaa markkinoihin ja miten salkkua kannattaa kriisitilanteessa tasapainottaa.

Ïsäntänä toimii Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä. Osallistuminen webinaariin on maksutonta. Webinaarin kesto on noin 30 minuuttia, minkä jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Webinaarista jää myös tallenne, johon voit palata jälkikäteen.

Webinaarissa käsiteltävät aiheet:

 • Kansainväliset osakemarkkinat ja Ukrainan sodan vaikutukset markkinaan
 • Miksi kansainvälinen sijoittaminen kannattaa?
 • Miten kansainvälinen sijoittaminen aloitetaan?
 • Sijoittaja.fi:n kansainväliset salkut​​​​​​​
 • Kysymykset ja keskustelua

Tule mukaan kuuntelemaan, mitä ovat parhaat kansainväliset osakkeet ja miten niihin sijoitetaan!

Ilmoittaudu webinaariin!

Kansainväliset osakemarkkinat ja Ukrainan sota

Suomen osakemarkkinat kattavat ainoastaan 0,3 % koko maailman osakemarkkinoiden arvosta. Tämä tarkoittaa sitä, että sijoittaja menettää 99,7 % kaikista sijoitusmahdollisuuksista sijoittamalla vain Suomeen. Valveutuneen sijoittajan salkusta löytyykin kansainvälisiä osakkeita laajalla maantieteellisellä hajautuksella.

Ukrainan sodan myötä markkinat sukelsivat 24.2.2022. Sodan seurauksena erityisesti Venäjä-liitännäiset osakkeet, kuten Fortum ja Nokian Renkaat, ovat laskeneet rajusti. Sen sijaan esimerkiksi öljy ja kulta ovat nostaneet arvoaan.

Sijoittaja.fi:n kansainväliset salkut

Olemme rakentaneet kaksi kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavaa salkkua, Disruptiiviset teknologiaosakkeet sekä Matalariskiset globaalit laatuosakkeet. Salkkujamme pääset seuraamaan ja kopiomaan eTorossa*. Molemmat salkut sisältävät noin 30 osaketta ja päivitämme salkkuja aina markkinatilanteen mukaan.

Mallisalkut-sivuilla ylläpidämme Strategiamestari-salkkua, joka on rakennettu ETF:illä. Päivitämme salkun ennen webinaaria. Webinaarissa kuulet, miten olemme muokanneet salkkujamme, mitä salkkumme sisältävät, minkälaiselle sijoittajalle ne sopivat ja miten niihin sijoitetaan.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, miten kansainvälinen sijoittaminen aloitetaan ja miksi se on kannattavaa. Webinaari järjestetään keskiviikkona 9.3. kello 17. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä!

Ilmoittaudu webinaariin!

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin, sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.  Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 78 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.  Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta. Esitetty kaupankäyntihistoria on alle viisi täyttä vuotta, eikä se välttämättä riitä sijoituspäätöksen perusteeksi  Copy trading on salkunhoitopalvelu, jonka tarjoaa eToro (Europe) Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.  eToro USA LLC ei tarjoa CFD:tä eikä esitä mitään vastuuta tämän julkaisun sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. eToro USA LLC on laatinut kumppanimme käyttämällä julkisesti saatavilla olevia ei-yhteisökohtaisia tietoja eTorosta.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImageSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy