Northcrypto

SIJOITTAJA -podcast: Salkku, joka sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin

Sijoittaja -podissa sijoitusmaailman tärkeimmistä käänteistä, tuottavimmista sijoitustyyleistä sekä haastattelussa kiinnostavimmat salkunhoitajat ja sijoittajat. Podissa kuulet puhetta sijoittamisesta. Aina sijoittajan näkökulmasta.

Julkaistu: 11.11.2021 Kirjoittaja:

osakkeet podcast rahastot sijoittaminen

Sijoittaja -podissa kuulet sijoitusmaailman tärkeimmistä käänteistä, tuottavimmista sijoitustyyleistä sekä haastattelussa kiinnostavimmat salkunhoitajat ja sijoittajat. Podissa kuulet puhetta sijoittamisesta. Aina sijoittajan näkökulmasta.

SIJOITTAJA -PODCAST JAKSO 1: Salkku, joka sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin

Nyt SIJOITTAJA -podcastissa haastattelemme kiinnostavien rahastojen ja sijoitussalkkujen salkunhoitajia. Mikä salkuista sopii sinun sijoitustyyliisi? Millaisia riskejä salkkuun liittyy? Miten salkunhoitaja valitsee osakkeet?

SIJOITTAJA -podcast sarjan avausjaksossa Anni Hurtigin haastattelussa Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä. Timo vastaa muun muassa eTorossa kopioitavissa olevista kansainvälisistä salkuista, joista suosituin sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin, jotka disruptoivat kokonaisia toimialoja. Salkku on yksi suosituimmista eToron partnerisalkuista ja sillä on yli 26 000 seuraajaa. Salkku on tuottanut noin 30 prosenttia vuodessa 2019-2021.

Ensimmäinen jakso on nyt kuunneltavissa!

Kuuntele Spotifyssa! New call-to-action

Lisätietoja jaksoon liittyen

Seuraavassa SIJOITTAJA-podcast -jaksossa

Seuraavassa jaksossa Annin haastattelussa on EVLI Suomi pienyhtiö rahaston pääsalkunhoitaja Janne Kujala. Mikä on salkun strategia? Millaiselle sijoittajalle sopii? Mikä rahaston menestyksen salaisuus?

Sijoittaja.fi:n osakerahastovertailussa ensimmäiseksi kivunnut Evli Suomi Pienyhtiöt on takonut historiansa ajan poikkeuksellisen tasaista ylituottoa indeksiin nähden. Evlin rahasto on voittanut indeksin 66,1 prosenttina kuukausista ja myös keskimäärin. Myös viiden vuoden kokonaistuoton ja tuotto-riskisuhteen osalta rahasto on aivan vertailun kärkeä.

Lähde: Sijoittaja.fi rahastovertailu 9/2021SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImage


New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy