New call-to-action

Webinaaritallenne: Tärkeimmät megatrendit & sijoitusideat

Lämmin kiitos webinaariin osallistuneille! Ohessa on tallenne ja kooste webinaarista. Laitoimme mukaan vielä tarjouksen 3kk määräaikaisesta Sijoittaja.fi -jäsenyydestä. Jäsenyys kattaa kaikki sijoittajan työkalut sekä lukuoikeuden koko sisältöön.

Julkaistu: 04.11.2021 Kirjoittaja:

Globaalit megatrendit kansainvälinen sijoittaminen megatrendit osakkeet sijoitusideat webinaari

Megatrendit

Megatrendit ovat muuttuvia, globaaleja voimia, jotka määrittelevät tulevaisuuden maailman niiden kauaskantoisilla vaikutuksilla yrityksiin, yhteiskuntaan, talouteen, kulttuureihin ja henkilökohtaiseen elämään.

Tärkeimmät megatrendit

Miksi megatrendit ovat tärkeitä sijoittajalle?

  • Megatrendit vaikuttavat yrityksiin, yksilöihin ja yhteiskuntiin
  • Tapoihin kuluttaa tai olla kuluttamatta
  • Keinoihin harjoittaa liiketoimintaa
  • Yritykset, jotka ovat mukana megatrendeissä ja etenkin kehityksen kärjessä, menestyvät
  • Auringonlaskun aloilla toimivat yritykset kuolevat pois

Katso webinaaritallenne

Megatrendit & sijoitusideat webinaari järjestettiin torstaina 4.11.2021. Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia. Isäntänä Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä.

Mitkä ovat tärkeimmät megatrendit, joista sijoittajan on oltava tietoinen? Miten megatrendejä voi hyödyntää parhaiten sijoittamisessa?

  • Vallitsevat megatrendit
  • Miksi sijoittajan kannattaa olla tietoinen megatrendeistä?
  • Sijoitusideoita megatrendeistä
  • Q&A
Lataa Megatrendit -webinaariesitys (pdf)

Webinaaritarjous – kokeile Sijoittaja.fi -jäsenyyttä kolmen kuukauden ajan 20 eurolla!

Ole oma salkunhoitajasi! Sijoittaja.fi:n jäsenenä saat käyttöösi sijoittajan työkalut, mallisalkut, markkinaympäristön ja lukuoikeuden koko sisältöön.

Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti. Tarjous on voimassa 18.11.2021 saakka.

Lunasta tarjous

Webinaarissa mainitut artikkelit

Sijoittajat hullaantuivat EV-osakkeista – ovatko arvostukset jo taivaissa?

Sähköautot ovat iso megatrendi. Vertasimme EV-osakkeita perinteisiin autoteollisuuden osakkeisiin. Erot luvuissa ovat huikeita. Mikä on koko autoteollisuuden osakkeiden tuotto-odotus? LUE ARTIKKELI

Metaverse – teknologiasijoittamisen seuraava iso kohde

Jos et ole vielä kuullut metaversesta, valmistaudu, sillä siitä on nopeasti tulossa muotisana maailmanlaajuisesti. Metaverse syntyi tieteiskirjallisuudessa, mutta siitä on tulossa valtava megatrendi, jonka odotetaan laajalti olevan tila- tai ”ruumiillistetun” Internetin uusi aikakausi. Mitkä ovat tärkeimmät Metaverse-osakkeet? LUE ARTIKKELI. Analyysissa yksi tämän trendin potentiaalisimpia kasvuyhtiöitä. LUE ARTIKKELI

Uusia megatrendiosakkeita Sijoittaja.fi:n salkuissa

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku sijoittaa parhaisiin disruptiivisiin teknologiaosakkeisiin megatrenditoimialoilta. Globaalit laatuosakkeet -salkku sijoittaa parhaisiin matalariskisiin laatuosakkeisiin maailmalta. Katso uudet osakkeet ja salkunhoitajan kommentit. LUE BLOGI

Osakeidea: Onko Lucid Group uusi Tesla?

Mitä sanoisit, jos sinulla olisi ollut mahdollisuus sijoittaa Teslaan 5 vuotta sitten, kun sen osake oli noin 40 dollaria, ennen kuin se nousi nykyiseen yli 770 dollarin hintaan? LUE ARTIKKELI

Sijoitusideoita ja blogeja kansainvälisistä osakkeista

Sijoita helposti megatrendiosakkeisiin

Sijoittaja.fi:n ylläpitämä Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku (eTorossa nimellä II-Distruptive*) sijoittaa disruptiivisiin teknologiaosakkeisiin megatrenditoimialoilta. Toimialoja ovat esimerkisi digitalisaatio, e-commerce, pilvipalvelut, FinTech, kyberturvallisuus, tekoäly jne.

Salkku sopii tuottohakuiselle sijoittajalle, joka kestää riskiä. Sijoituksia salkkuun on tehty viisi miljoonaa (11/2021). Voit kopioida salkun eTorossa tai vain hakea vain sijoitusideoita omaan salkkuusi. Salkun sisällön näkee eToroon rekisteröityneet käyttäjät.

Tutustu salkkuun eTorossa*

Pääomasi on vaarassa. SmartPortfolios on salkunhoitotuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImage


suomen sijoitusmetsät

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy