Northcrypto

Megatrendit ja sijoitusideat -webinaari ​to 4.11. klo 12.00

Megatrendillä tarkoitetaan pitkäkestoista isoa rakenteellista muutosta, joka vaikuttaa yhteiskuntarakenteisiin, muuttaa kuluttajakäyttäytymistä ja yritysten valtasuhteita. Ylivoimaisesti tärkein megatrendi on teknologinen kehitys.

Julkaistu: 26.10.2021 Kirjoittaja:

Globaalit megatrendit kansainvälinen sijoittaminen megatrendit sijoitusideat webinaari

Tervetuloa mukaan Sijoittaja.fi:n webinaariin torstaina 4.11. klo 12.

Webinaarin sisältö:

  • Parhaat megatrendit
  • Miksi sijoittajan kannattaa olla tietoinen megatrendeistä?
  • Sijoitusideoita megatrendeistä
  • Q&A

​​​​​​​Webinaarin kesto on noin 30 minuuttia, jonka jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Webinaari on maksuton ja webinaarista tulee tallenne.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN!

Sijoittamalla megatrendeihin sijoittajat ovat tehneet huikeita tuottoja

Teknologinen kehitys on tärkein megatrendi, josta sijoittajan on oltava tietoinen. Sen ansiosta maailman suurimmat pörssiyhtiöt ovat nykyään teknologiayhtiöitä. Esimerkiksi Amazon, Apple, Microsoft, Google ja Facebook ovat disruptoineet toimialoja ja ajaneet perinteisillä toimintamalleilla toimivia yhtiöitä konkurssiin.

Teknologia otti viime vuosikymmenellä isoja harppauksia eteenpäin. Sosiaalinen media, verkkokaupat, suoratoistopalvelut sekä datan ja ohjelmistojen siirtyminen pilveen ovat nyt arkipäivää. Silti teknologinen kehitys on vielä alussa. Tekoäly, robotiikka ja automaatio, älykkäät koneet ja laitteet, itseohjautuvat autot, etätyöt, virtuaalitoimistot ovat huomista.

Teknologiaosakkeet ovat jokaisen valistuneen sijoittajan salkun ytimessä. Näin salkun tuotto-odotus on korkea ja sijoittaja saa hyödyn tärkeimmistä megatrendeistä.

Onneksi esimerkiksi USA:laisten osakkeiden osto on nykyaikaisilla online-välittäjillä yhtä helppoa kuin kotimaisten osakkeiden osto. Sijoittajan pitää vain osata valita oikeat osakkeet.

Ilmoittaudu Megatrendit ja sijoitusideat -webinaariin

Tervetuloa mukaan Sijoittaja.fi:n webinaariin torstaina 4.11. klo 12. Poimi parhaat sijoitusideat parhaista teknologiaosakkeista.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImage


New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy