northcrypto

Osta tätä teknojättiä kurssidipistä

Markkinaturbulenssi on jatkunut ja myös maailman parhaat tekno-osakkeet ovat laskeneet. Näitä osakkeita on aina kannattanut ostaa kurssidipistä. Yksi osake erottautuu joukosta ja näyttää sopivan erinomaisesti juuri tähän markkinatilanteeseen.

Julkaistu: 29.09.2021 Kirjoittaja:

kansainvälinen sijoittaminen osakkeet sijoitusideat teknologiayhtiöt

Teknojätit laskeneet Evergranden laukaisemassa markkinalaskussa

Osakemarkkinat ovat olleet syyskuun ajan laskussa Evergranden laukaiseman Kiinan kiinteistökriisin, globaalien tuotanto-ongelmien ja kiihtyvän inflaation vuoksi.

Indeksitasolla lasku on ollut vielä maltillista. Pohjat ovat syyskuun 20. päivältä, jolloin S&P 500 -indeksi kävi 5,0 % syyskuun huippuja alempana. Tämän jälkeen indeksit palautuivat, kunnes kääntyivät takaisin laskuun. Tällä hetkellä S&P 500 -indeksi on 4,2 % huippuja alempana.

Markkinalasku on tarttunut myös maailman suurimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin osakkeisiin, Appleen, Amazoniin, Googleen, Facebookiin ja Microsoftiin. Näistä Facebook on laskenut 10,5 % ja Apple 9,5 %. Paremmin ovat pitäneet pintansa Amazon, Google ja Microsoft, jotka ovat laskeneet noin 6 % kukin.

Lähde: TradingView

Teknojäteistä Google paras valinta

Näkemyksemme mukaan näistä teknojäteistä Google on paras valinta, jota kannattaa ostaa kurssidipistä. Googlen liiketoiminta ei kärsi Kiinan kiinteistökriisistä, nousevasta inflaatiosta tai tuotanto-ongelmista. Tämän lisäksi väistyvä pandemia lisää matkailua, joka suoraan hyödyttää Googlen liiketoimintaa.

Yhtiön suoritukset kuluvan vuoden aiemmilla kvartaaleilla ovat olleet mykistäviä. Q2:lla Googlen liikevaihdon kasvu oli huikeat 62 %. Operatiivinen tulos kolminkertaistui ja oli 19,4 miljardia. Liiketoiminta-alueista Googlen mainostulot kasvoivat 69 % 50,4 miljardiin. Google Cloud kasvoi 53,9 % 4,6 miljardiin dollariin. YouTuben tulot kasvoivat 7,0 miljardiin, kasvua 83,7 %.

Nousevat korot vaikuttavat negatiivisesti osakkeiden arvostustasoihin. Tämä on myös Googlelle riski, mutta osake on yllättävän kohtuullisesti arvostettu, joten korkojen nousun ei vaikuta Googleen niin voimakkaasti kuin moniin muihin teknoihin. Kuluvan vuoden tuloksella laskettu P/E-luku on alle 28, mikä on Googlen kasvuvauhtiselle yhtiölle matala luku.

Lähde: Osaketyökalu

Kuluvana vuotena Googlen osake on tuottanut teknojäteistä parhaiten ja uskomme, että momentti pysyy vahvana myös jatkossa. Ostot kannattaa ajoittaa useaan ajankohtaan ja rauhassa katsoa, kuinka alhaalla markkinat käyvät. Edelleen elokuun markkinakatsauksessa ennakoimamme noin 5-10 %:n syysdippi näyttää realistiselta skenaariolta.

Lähde: TradingView

Voit sijoittaa parhaisiin teknologiayhtiöihin helposti

Kaikki yllä mainitut parhaat suuret teknologiayhtiöt ovat menestyneet koronamarkkinassa ja näemmä myös sen jälkeen erinomaisesti. Yhtiöt ovat ketteriä, kasvavat voimakkaasti ja kannattavuudet ovat korkealla tasolla. Näitä osakkeita kannattaa omistaa ja lisätä omistusta kurssilaskuista.

eToron sijoitusalustalla voi sijoittaa kansainvälisiin osakkeisiin erittäin alhaisilla kuluilla. Välityspalkkio eTorossa on nolla euroa.

Sijoittaja.fi on tehnyt eToroon kolme sijoitussalkkua, jotka ovat helposti kopioitavissa. Yksi salkuista sijoittaa teknologiaosakkeisiin. Salkku on sijoittanut Applen, Amazonin, Facebookin, Googlen ja Microsoftin osakkeisiin.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku

 Pääomasi on vaarassa. SmartPortfolios on salkunhoitotuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.northcrypto


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImage


New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy