New call-to-action

Webinaaritallenne: Parhaat KV-osakkeet & salkunhoitajan katsaus

Sijoittaja.fi järjesti ke 18.8. Parhaat kansainväliset osakkeet & salkunhoitajan katsaus -webinaarin. Teimme koosteen webinaarin esityksestä, mainituista linkeistä ja artikkeleista, joista on apua kaikille kansainvälisestä sijoittamisesta kiinnostuneille.

Julkaistu: 24.08.2021 Kirjoittaja:

disruptiiviset teknologiaosakkeet etoro globaalit laatuosakkeet kansainvälinen sijoittaminen webinaari

  • Mitä kansainväliselle osakemarkkinalle kuuluu nyt?
  • Salkunhoitajan katsaus ja salkkumuutokset

Webinaari kesti noin 30 minuuttia, jonka jälkeen Timo Heikkilä vastasi kysymyksiin.

Lataa webinaarin esitys (pdf)

Webinaarissa mainitut artikkelit

Siirry lukemaan blogeja

Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut

Sijoittaja.fi on toteuttanut kolme kansainvälistä sijoitussalkkua, jotka ovat kopioitavissa eTorossa. Salkut on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta. Webinaarissa keskityttiin Disruptiiviset teknologiaosakkeet ja Globaalit matalariskiset laatuosakkeet -salkkuihin. ETF-sijoittamisesta järjestämme webinaarin syyskuussa.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet tuotti salkuista parhaiten vuonna 2020 (+37,88 %) ja on jatkanut tuottokärjessä myös vuonna 2021. Vuonna 2021 (per 30.7.2021) salkku on tuottanut 15,83 %. Salkun on kopioinut jo yli 800 sijoittajaa ympäri maailman ja se on yksi suosituimpia eToron partnerisalkkuja. Salkut ovat juuri päivitetty nykyiseen markkinatilanteeseen.

Lue aikaisempi blogikirjoitus salkkujen tuotoista.

Kiinnostuitko salkuista? Niihin sijoittaminen on helppoa.

Sijoittaja.fi on hyödyntänyt salkkujen rakentamisessa sijoitustutkimuksessa ja käytännön sijoituskokemuksessa havaittuja parhaita strategioita. Sijoitussalkut ovat itsenäisiä salkkuja, jotka muodostavat portfoliokokonaisuuden. Olemme huomioineet salkkujen strategiassa nykyisen markkinatilanteen.

  • Salkkumme ovat pitkän tähtäimen sijoitussalkkuja
  • Ne on suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta
  • Sijoittaja voi itse valita mihin salkuista sijoittaa ja minkä summan
  • Minimisijoitus 2000 dollaria/per salkku

Sijoittaja.fi:n salkut ovat kopioitavissa eToro-palvelussa. Voit myös poimia niistä sijoitusideoita ja toteuttaa ne haluamallasi tavalla.

Sijoittaja.fi on myös neuvotellut etuja  sijoittajille, mm edullisemmat kaupankäyntikustannukset, jotka saat rekisteröitymällä alla olevan linkin kautta.

REKISTERÖIDY ETOROON!

Pääomasi on vaarassa. SmartPortfolios on salkunhoitotuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä

Facebook-ryhmä kansainvälisestä sijoittamisesta kiinnostuneille

Ryhmä on kaikille kansainvälisestä sijoittamisesta kiinnostuneille avoin Facebook-ryhmä. Mukana ryhmässä on myös näkemystä antamassa ja tietoa jakamassa Sijoittaja.fi:n salkunhoitajat, analyytikot, asiantuntijat ja jäsenet, mutta ennen kaikkea sana on kaikilla vapaa.

Tervetuloa mukaan kanssamme löytämään parhaat kansainväliset osakkeet, sijoitusalustat ja keskustelemaan markkinatilanteeseen sopivista strategioista.

Liity mukaan FB-ryhmään!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImage


New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy