Northcrypto

Listautumiset tarjoavat hyviä tuottoja ja piristystä sijoitussalkkuun

Listautumiset ovat tarjonneet erinomaisia tuottoja Suomessa, mutta USA:ssa on käynnissä varsinainen listautumisbuumi. Saman trendin toivotaan myös rantautuvan Suomeen. Esittelyssä kolme mielenkiintoista sijoituskohdetta.

Julkaistu: 24.05.2021 Kirjoittaja:

analyysi listautuminen listautumisanti sijoutusidea webinaari

Listautumisannissa listaamaton yhtiö hakee osakkeidensa listaamista pörssiin julkisen kaupankäynnin kohteeksi. IPO tulee sanoista Initial Public Offering. Usein listautumisella haetaan yhtiölle markkina-arvo, osakkeille likviditeettia, tunnettuutta ja kasvurahoitusta. Onnistuneesta listautumisesta on hyötyä yhtiölle, sidosryhmille sekä ennen kaikkea vanhoille että uusille osakkeenomistajille.

Listautumiset ovat tarjonneet erinomaisia tuottoja Suomessa. Tällä hetkellä etenkin USA:ssa on käynnissä varsinainen listautumisbuumi. Sama trendi on rantautumassa Suomeen.

Esittelyssä listautujat ja osakeanti, joka tähtää listautumiseen

Sijoittaja.fi:ssä on esitelty useampi listautuja, joista jokainen on omalla toimialallaan mielenkiintoinen sijoituskohde. Näistä tuoreimmat ovat Merus Power ja Netum, jotka ovat herättäneet kiinnostusta sijoittajien keskuudessa.

Merus Power listautuu

Merus Power on vuonna 2008 perustettu suomalainen teknologiayhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja myy kotimaisia innovatiivisia sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita globaalisti. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen innovatiivisilla ratkaisuillaan energiatehokkuutta ja sitä kautta merkittäviä CO2-päästövähennyksiä.

Ennakoimme analyysissamme vahvaa sijoittajakysyntää listautumisannissa. Tätä tukee vastaavan sektorin yhtiöiden puute Helsingin pörssissä, yhtiön liiketoiminnan taustalla oleva vahva kestävän kehityksen megatrendi sekä listautumisannin pieni koko.

Siirry listautumissivulle

IT-talo Netum listautuu

Netum Group Oyj suunnittelee listautumista Nasdaq Helsingin First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Netum on kannattavasti ja voimakkaasti kasvava suomalainen IT-palvelutalo. Suunnitellun listautumisen ja listautumisannin tavoitteena on yhtiön strategian mukaisen kasvun vauhdittaminen.

Siirry listautumissivulle

Yepzon Oy:n Osakeanti – Tähtäimessä kasvuyrityslistaus

Suomalaisella sijainti- ja sensoritietoon pohjautuvien IoT-ratkaisujen teknologia- ja palvelutoimittaja Yepzonilla on käynnissä osakeanti. Aikaa sijoittaa ke 2.6. saakka. Yepzon on lanseeraamassa neljä uutta 5G-tuotetta teollisuuteen ja tavoitteena on nousta kansainvälisesti merkittäväksi teollisuuden kumppaniksi. Kyseessä ei ole pörssilistautuminen, vaan niin sanottu pre-IPO-kierros eli sijoittajilla on mahdollisuus päästä mukaan ennen suunniteltua listautumista.

Siirry osakeantisivulle

Webinaari ti 8.6. klo 17

Sijoittaja.fi tutkii – miten listautumiset ovat tuottaneet?

Tutkimme Helsingin pörssin päälistan listautumisanteja vuodesta 2012. Suosittu IPO-tutkimus on nyt entistä laajempi ja päivitetty tuoreilla listautujilla ja julkistetaan tiistaina 8.6. klo 17 pidettävässä webinaarissa.

Webinaarin sisältö:

  • Millaista tuottoa listautumisannit ovat tarjonneet sijoittajalle?
  • Kannattaako listautumisanteihin osallistua?
  • Millainen listautuja on sijoittajan kannalta kiinnostava kohde?
  • Kansainvälisten yhtiöiden IPO:t
ILMOITTAUDU WEBINAARIINSINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy