New call-to-action

Parhaat amerikkalaiset osakkeet salkuissamme

Valitsimme parhaita amerikkalaisosakkeita kahdesta kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavasta salkustamme. Katso parhaat laatuosakkeet ja disruptiiviset teknologiaosakkeet.

Julkaistu: 11.11.2022 Kirjoittaja:

disruptiiviset teknologiaosakkeet globaalit laatuosakkeet kansainvälinen sijoittaminen osakkeet sijoittaminen sijoitusideat

Kaksi kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavaa salkkuamme

Olemme rakentaneet kaksi kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavaa sijoitussalkkua, joiden strategiana on sijoittaa parhaisiin yhtiöihin eri strategioilla. Salkut ovat kopioitavissa eTorossa*. Salkut sisältävät noin 30 osaketta kukin. Osakemäärä voi vaihdella markkinatilanteen mukaan.

Ohje salkkujen löytämiseen eTorosta

Disruptiiviset teknologiaosakkeet

Salkku sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa megatrendisektoreilta. Tutustu tarkemmin salkkuun ja lataa sijoitusstategia.

Salkun löytää eTorosta nimellä II-disruptive*. Voit tarkastella salkun sisältöä myös ilman rekisteröitymistä.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku* Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.

Matalariskiset globaalit laatuosakkeet

Salkku sijoittaa globaaleihin laatuosakkeisiin, joiden riski on keskimääräistä matalampi. Laatu on ollut historiassa parhaita sijoitustyylejä ja salkun strategiana on sijoittaa parhaisiin laatuosakkeisiin maailmalta.

Salkun löytää eTorosta nimellä II-quality*. Voit tarkastella salkun sisältöä myös ilman rekisteröitymistä.

Globaalit laatuosakkeet -salkku* Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.

Parhaat amerikkalaisosakkeet laatusalkussa

Tutkimme laatuosakesalkkua Osaketyökalullamme. Kokonaispisteytyksen perusteella salkkumme viisi parasta amerikkalaista matalariskistä laatuosaketta ovat Lockheed Martin*, Expeditors International of Washington*, Eli Lilly*, Ametek*ja Amgen*
Pääomasi on vaarassa.

Yhtiöt ovat nousseet yllättävän tasaisesti viimeisen kuukauden aikana Amgen, Lockheed Martin, Ametek ja Expeditors ovat nousseet kaikki 17,7 – 18 %. Lilly on noussut noin 10,9 % edeltävän kuukauden aikana. Vuoden alusta mitattuna Lockheed Martin on pärjännyt parhaiten nousten 39,2 %. Molemmat yhtiöt Lilly ja Amgen ovat nousseet noin 32-33 % vuoden alusta. Amtek ja Expeditors ovat laskeneet 7,2 % ja 21,5 %. Kaikki listalla olevat yhtiöt ovat myös hyviä osingonmaksajia.

Sijoittaja.fi Osaketyökalu

Parhaat amerikkalaisosakkeet teknologiaosakkeet salkussa

Valitsimme viisi parasta osaketta disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkustamme Osaketyökalua hyödyntäen. Kokonaispisteytyksen perusteella salkkumme viisi parasta amerikkalaista disruptiivista teknologiaosaketta ovat: Microsoft*, Broadcom*, Lam Research*, Fiserv* ja Visa*.
Pääomasi on vaarassa.

Parhaiten viimeisen kuukauden aikana ovat menestyneet Lam Research, Visa ja Broadcom. Erityisesti Lam Research on pärjännyt kuluneen kuukauden aikana erinomaisesti nousten 32,3 %, mutta on myös laskenut eniten vuoden alusta. Broadcom ja Visa ovat nousseet kuukauden aikana noin yhdeksän prosenttia. Vastaavasti Microsoft ja Fiserv ovat kehittyneet edellisen kuukauden aikana hyvin maltillisesti. Fiserv on noussut vain 0,8 % ja Microsoft laskenut 0,4 %. Fiserv on pärjännyt tänä vuonna erinomaisesti suhteessa muihin teknologiasektorin yrityksiin laskien vain 7,3 %, kun taas Nasdaq on laskenut vuoden alusta noin 30 %.

Sijoittaja.fi Osaketyökalu

Amerikkalaisosakkeet eTorossa ilman välityspalkkiota

eTorossa sijoittaja voi ostaa amerikkalaisia osakkeita ja muita kansainvälisiä osakkeita ilman kuluja. Sijoittaja.fi:n käyttäjät saavat lisäetuja. Lue kuluista ja eduista lisää tästä sekä sijoittajien kokemuksista eTorosta.

Rekisteröidy eToroon*

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin, sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.  Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 78 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.  Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta. Esitetty kaupankäyntihistoria on alle viisi täyttä vuotta, eikä se välttämättä riitä sijoituspäätöksen perusteeksi  Copy trading on salkunhoitopalvelu, jonka tarjoaa eToro (Europe) Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.  eToro USA LLC ei tarjoa CFD:tä eikä esitä mitään vastuuta tämän julkaisun sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. eToro USA LLC on laatinut kumppanimme käyttämällä julkisesti saatavilla olevia ei-yhteisökohtaisia tietoja eTorosta.

Tilaa sähköpostiisi kansainväliseen sijoittamiseen liittyvät blogit

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-action
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy