Parhaat amerikkalaiset osakkeet kv-salkuissamme

Valitsimme parhaita amerikkalaisosakkeita kahdesta kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavasta salkustamme. Katso parhaat laatuosakkeet ja disruptiiviset teknologiaosakkeet USA:sta.

Julkaistu: 12.01.2022 Kirjoittaja:

disruptiiviset teknologiaosakkeet globaalit laatuosakkeet kansainvälinen sijoittaminen osakkeet sijoittaminen sijoitusideat

Kaksi kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavaa salkkuamme

Olemme rakentaneet kaksi kansainvälistä sijoitussalkkua, joiden strategiana on sijoittaa parhaisiin yhtiöihin eri strategioilla. Salkut ovat kopioitavissa eTorossa*. Katso tästä ohje miten löydät salkut. Salkut sisältävät noin 30 osaketta kukin. Osakemäärä voi vaihdella markkinatilanteen mukaan.

1 Disruptiiviset teknologiaosakkeet

Salkku sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa megatrendisektoreilta.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Pääomasi on vaarassa. CopyPortfoliot ovat porftolionhallintatuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd, joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin auktorisoima ja reguloima. CopyPortfolioita ei pidä käsittää pörssinoteeratuiksi rahastoiksi tai hedge rahastoiksi.

2 Matalariskiset globaalit laatuosakkeet

Salkku sijoittaa globaaleihin laatuosakkeisiin, joiden riski on keskimääräistä matalampi. Laatu on ollut historiassa parhaita sijoitustyylejä ja salkun strategiana on sijoittaa parhaisiin laatuosakkeisiin maailmalta.

Globaalit laatuosakkeet -salkku

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Pääomasi on vaarassa. CopyPortfoliot ovat porftolionhallintatuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd, joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin auktorisoima ja reguloima. CopyPortfolioita ei pidä käsittää pörssinoteeratuiksi rahastoiksi tai hedge rahastoiksi.

Parhaat amerikkalaisosakkeet kv-salkuista

Tutkimme laatuosakesalkkua Osaketyökalullamme. Kokonaispisteytyksen perusteella salkkumme viisi parasta amerikkalaista matalariskistä laatuosaketta ovat Home Depot*, UPS*, Costco*, Cisco* ja Texas Instruments* ja Fastenal*.

Näistä viimeisen kuukauden aikana parasta tuottoa ovat tarjonneet arvo-osakkeet UPS ja Cisco. Vastaavasti korkeamman arvostustason Home Depot, Costco, Texas Instruments ja Fastenal ovat laskeneet viimeisen kuukauden aikana. Tämä on ollut markkinarotaatiota, jossa sijoittajat ovat alkuvuoden aikana suosineet matalamman arvostustason osakkeita korkojen ollessa nousussa.

Kuusi parasta disruptiivista teknologiaosaketta

Valitsimme kuusi parasta osakkeet Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkustamme myös Osaketyökaluamme hyödyntäen. Kokonaispisteytyksen perusteella salkkumme kuusi parasta amerikkalaista disruptiivista teknologiaosaketta ovat: Microsoft*, Activision Blizzard*, Applied Materials*, Google*, Apple* ja Broadcom*.

Parhaiten viimeisen kuukauden aikana ovat menestyneet Activision Blizzard ja Broadcom. Vastaavasti Microsoft, Applied Materials, Google ja Apple ovat hieman pakittaneet, mutta lasku on ollut huomattavasti maltillisempaa kuin monilla muilla kasvuosakkeilla.

Amerikkalaisosakkeet eTorossa ilman välityspalkkiota

eTorossa sijoittaja voi ostaa amerikkalaisosakkeita ja muita kansainvälisiä osakkeita ilman kuluja. Sijoittaja.fi:n käyttäjät saavat lisäetuja. Lue kuluista ja eduista lisää tästä sekä sijoittajien kokemuksista eTorosta.

Rekisteröidy eToroon

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla. Nollapalkkiot eivät koske lyhyitä tai vivutettuja positioita. Nollapalkkio tarkoittaa, että positiota avattaessa tai suljettaessa ei veloiteta välityspalkkiota. Muita maksuja voidaan soveltaa. Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 75% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta. Kryptovaluuttojen arvo saattaa vaihdella paljon, ja näin ollen ne eivät sovi kaikille sijoittajille. Kaupankäyntiä kryptovaluutoilla ei valvota EU-säädöskehyksen puitteissa. Pääomasi on vaarassa.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


FI_Free_stocks

YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
TrialboxSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy