Parhaat amerikkalaiset osakkeet kv-salkuissamme

Amerikka ponnistaa nopeammin ulos koronapandemiasta. Tässä parhaita amerikkalaisosakkeita laatu- ja teknologiasalkuistamme.

Julkaistu: 12.04.2021 Kirjoittaja:

disruptiiviset teknologiaosakkeet globaalit laatuosakkeet kansainvälinen sijoittaminen osakkeet sijoittaminen sijoitusideat

Kaksi kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavaa salkkuamme

Olemme rakentaneet kaksi kansainvälistä sijoitussalkkua, joiden strategiana on sijoittaa parhaisiin yhtiöihin eri strategioilla. Salkut ovat kopioitavissa eTorossa. Katso tästä ohje miten löydät salkut. Salkut sisältävät noin 30 osaketta kukin. Osakemäärä voi vaihdella markkinatilanteen mukaan.

1 Disruptiiviset teknologiaosakkeet

Salkku sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa megatrendisektoreilta.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Pääomasi on vaarassa. CopyPortfoliot ovat porftolionhallintatuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd, joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin auktorisoima ja reguloima. CopyPortfolioita ei pidä käsittää pörssinoteeratuiksi rahastoiksi tai hedge rahastoiksi.

2 Matalariskiset globaalit laatuosakkeet

Salkku sijoittaa globaaleihin laatuosakkeisiin, joiden riski on keskimääräistä matalampi. Laatu on ollut historiassa paras sijoitustyyli ja salkun strategian on sijoittaa parhaisiin laatuosakkeisiin maailmalta.

Globaalit laatuosakkeet -salkku

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Pääomasi on vaarassa. CopyPortfoliot ovat porftolionhallintatuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd, joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin auktorisoima ja reguloima. CopyPortfolioita ei pidä käsittää pörssinoteeratuiksi rahastoiksi tai hedge rahastoiksi.

Parhaat amerikkalaisosakkeet kv-salkuista

Tutkimme laatuosakesalkkua Osaketyökalullamme. Kokonaispisteytyksen perusteella salkkumme viisi parasta amerikkalaista matalariskistä laatuosaketta ovat Garmin, Johnson & Johnson, Target, Home Depot ja PepsiCo.

Viisi parasta disruptiivista teknologiaosaketta

Teknologiaosakkeiden joukosta viiden parhaan disruptiivisen amerikkalaisyhtiön valinta on vaikeampaa. Päädyimme Amazoniin, Googleen, Microsoftiin, PayPaliin ja NVidiaan. Jätimme viiden parhaan joukosta suurimman ja tunnetuimman Applen pois johtuen alhaisesta historiallisesta kasvusta johtuen.

Amazon on maailman johtava verkkokauppa, joka on myös pilvipalvelu- ja suoratoistoyhtiö. Amazon on yksi maailman innovatiivisimmista yhtiöistä, jonka strategiana on aina ollut voimakas kasvu. Q4:lla Amazon kasvoi peräti 44 %. Liikevaihto oli 125,5 miljardia dollaria ja operatiivinen tulos 6,9 miljardia (EBIT-% 6,5 %).

Verkon mainosjättiläisistä päädyimme Googleen. Toinen vaihtoehto olisi ollut Facebook, mutta Googlen liiketoimintamalli on hajautetumpi. Google omistaa verkon hakukonemarkkinat, älypuhelinten käyttöjärjestelmän Androidin sekä suositun YouTube-palvelun. Yhtiö on myös tullut pilvipalveluihin Google Cloudilla sekä videoneuvotteluihin Google Meetillä. Q4:lla Googlen liikevaihto oli 56,9 miljardia dollaria ja se kasvoi 23,5 %. Operatiivinen tulos oli 15,7 miljardia (EBIT-% 27,5 %).

Microsoft on pysynyt teknologiakehityksen kärjessä jo vuosikymmeniä. Myös Microsoftilla pilvipalvelut ovat kehityksen keskiössä ja ne kasvoivat viime kvartaalilla 34 %. Microsoftin suosittuja ohjelmia ovat Windows, Office ja Dynamics. Suosituin laite on pelikonsoli Xbox. Viime kvartaalilla Microsoftin operatiivinen liiketulos oli 17,9 miljardia dollaria. Yhtiön liiketulosprosentti oli erittäin vahva 41,6 %.

PayPal on globaali johtaja uuden sukupolven maksujen välitysjärjestelmissä. PayPal-tilejä on 377 miljoonaa kappaletta ja viime kvartaalilla uusia tilejä avattiin 16 miljoonaa kappaletta. Yhtiön liikevaihto oli 6,12 miljardia dollaria ja se kasvoi 23 %. PayPal hyötyy verkkokaupan kasvusta ja kuluttajien siirtymisestä pois käteismaksamisesta.

Nvidia on useissa analyyseissa nostettu maailman johtavaksi siruyhtiöksi. Sitä se on amerikkalaissiruyhtiöistä myös markkina-arvolla mitattuna yhtiön ohitettua vaikeuksissa painineen Intelin. Nvidia on tunnettu näytönohjaimista ja sen kaksi suurinta segmenttiä ovat gaming (pelaaminen) ja data center (datakeskukset). Nvidia on myös tekoäly-yhtiö, jota se hyödyntää supertietokoneiden ja autonomisien ajoneuvojen kehittämisessä.

Amerikkalaisosakkeet eTorossa ilman välityspalkkiota

eTorossa sijoittaja voi ostaa amerikkalaisosakkeita ja muita kansainvälisiä osakkeita ilman kuluja. Sijoittaja.fi:n käyttäjät saavat lisäetuja. Lue kuluista ja eduista lisää tästä sekä sijoittajien kokemuksista eTorosta.SijoittajaApp


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITYKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
TrialboxSijoittajaApp

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy