Vuoden 2020 luetuimmat sijoitussisällöt

Sijoitusvuosi oli poikkeuksellinen. Kokosimme sinulle kymmenen suosituinta artikkelia vuodelta 2020. Näitä artikkeleita sijoittajat lukivat.

Julkaistu: 28.12.2020 Kirjoittaja:

sijoittaminen sijoitusideat

Sijoittaja.fi:n perusajatus on siivilöidä markkinahumusta olennainen, niin maailmalta kuin kotimaasta. Vuoden 2020 suosituimpien artikkeleiden joukosta löytyvät rahastoihin liittyvät artikkelit, analyysit sekä sijoitusideat työkaluista. Sijoitusvuoden tärkeimmät teemat ovat olleet korona ja sen vaikutuksesta markkinaan, kansainvälinen sijoittaminen, ETF:t ja megatrendit. Vuoden alussa tullut Osakesäästötili kiinnosti myös sijoittajia.

TOP-artikkelit vuodelta 2020

Finnairin osakkeen hinta romahtaa alle euron. Mistä merkintäoikeusannissa on kyse?

Finnair tiedotti, että yhtiö järjestää 500 miljoonan euron merkintäoikeusannin, jolla vahvistetaan tasetta ja turvataan yhtiön toimintakyky COVID-19-kriisissä. Tämä anti alkoi 11.6.2020. Tämässä artikkelissa kerrottiin miten toimia oikein osakeannissa.

Lue artikkeli

TOP 10 -osakkeet, jotka löytyvät parhaiden salkunhoitajien salkuista

Selvitimme parhaat suomalaisiin osakkeisiin sijoittavat osakerahastot. Vertailussa on 31 suomalaisiin osakkeisiin sijoittavaa osakerahastoa, joilta löytyy vähintään viiden vuoden tuottohistoria. Päivitimme analyysimme Suomen parhaista kotimaisiin osakkeisiin sijoittavista rahastoista. Tässä TOP 10 osakkeet näistä rahastoista. (Artikkeli on julkaistu 17.9.2020)

Lue artikkeli

Analyysissa Nordnetin kuluttomat Indeksirahastot

Nordnetin kuluttomien Indeksirahastojen merkintä-, lunastus- ja hallinnointikulut ovat pyöreät nolla euroa – paitsi Indeksirahasto Tanskalla. Indeksirahastot seuraavat pörssin vaihdetuimpien osakkeiden kehitystä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Mikä näistä vaikuttaa tällä hetkellä houkuttelevimmalta sijoituskohteelta?

Lue artikkeli

Kolme sijoittajan tärkeintä tunnuslukua

Sijoituskirjat ovat täynnä tunnuslukuja sekä tilinpäätösten, taseen ja kassavirran tulkintaan. Kaikkea ei tarvitse osata ennen sijoituspäätöksiä. Oikeasti kolmella tunnusluvulla pääsee jo pitkälle. Etenkin, kun ne hallitsee syvällisesti. Lue artikkelista lisää näistä kolmesta tunnusluvusta!

Lue artikkeli

Miten valitsen parhaan rahaston?

Miten valitsen parhaan rahaston salkkuuni? Parhaan rahaston valinta ei ole helppoa, sillä vaihtoehtoja on paljon – niin hyvässä kuin pahassa. Näillä nyrkkisäännöillä vältät rahastosijoittajien yleisimmät virheet ja löydät tulevaisuuden menestyjärahastot.

Lue artikkeli

Parhaat sijoituskohteet vuonna 2020

Artikkeli on julkaistu 10.1.2020. Artikkelissa on sen ajan näkemyksemme parhaista sijoituskohteista vuodelle 2020. Lue mitä omaisuusluokkaa suosimme tai meidän ajatuksia osakesijoitusten kannattavuudesta.

Lue artikkeli

OP-rahastot vertailussa – Omistajille bonusta ja halpoja indeksirahastoja!

Vertailimme OP-rahastot ja indeksirahastot! OP on tiputtanut viime vuosina indeksirahastojen hintoja reilusti alas ja lanseerannut uusia rahastoja. Lisäksi rahastoista saa 0,25 % OP-Bonusta. Kannattaako OPn rahastoihin sijoittaa?

Lue artikkeli

Analyysissa Nordean rahastot

Nordea-rahastot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia rahastoja. Nordea lanseerasi uutuustuotteina Enhanced-indeksirahastot ja edulliset Nora-yhdistelmärahastot. Mitä ne ovat, ja kannattaako niihin sijoittaa?

Lue artikkeli

Korona-extra. Miten toimia äärimmäisessä markkinatilanteessa?

Lue 14.3.2020 julkaistu Korona-extra, jossa kerrotaan miten toimia äärimmäisissä markkinatilanteissa. Tässä artikkelissa myös puidaan mitkä sijoitusstrategiat ja osakkeet sopivat koronamarkkinatilanteeseen.

Lue artikkeli

Vertailussa pankkien osakesäästötilit

Osakesäästötilit tulivat 1.1.2020. Mikä on edullisin osakesäästötili? Mistä saa parhaat palvelut? Mihin osakesäästötili kannattaa avata? Lue suuri vertailu.

Lue artikkeli

Olennainen sijoitusmarkkinasta

Sijoittaja.fi kertoo olennaisen sijoittamisesta Suomesta ja maailmalta – markkinapoiminnoista, osakeideoista ja laajempiin analyyseihin. Kokeneet analyytikot kertovat aina sijoittajan näkökulman ymmärrettävästi.

Lisää luettavaa - uusimmat artikkelit
SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITYKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
Trialbox
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy