Muutoksia Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkussa

Disruptiiviset teknologiaosakkeet ovat tuottaneet erinomaisesti myös koronakriisissä. Kerromme tuoreista osakemuutoksista salkussamme.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Disruptiiviset teknologiaosakkeet ovat tuottaneet erinomaisesti myös koronakriisissä. Kerromme tuoreista osakemuutoksista salkussamme.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet

Salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa sekä lisäarvon tuottoa omistajille. 

Osakkeet valitaan nopeasti kasvavilta megatrendisektoreilta: internet, digitalisaatio, e-commerce, pilviteknologia, AI, fintech, sosiaalinen media jne.. Osakevalinnassa hyödynnämme kvantitatiivista analyysia ja omaa sijoitusnäkemystämme.

Salkun tuotto

Sijoitussalkku tähtää osakemarkkinoita parempaan tuottoon pitkällä aikavälillä. Salkun riski on osakemarkkinoita korkeampi. Tosin koronamarkkinassa riski on ollut matalampi.

Vuonna 2020 salkun tuotto on ollut 10,63 %, kun MSCI World -indeksi on tuottanut -5,7 %.

Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta.

Muutokset

Salkussa pysyvät tutut suuret teknologiayhtiöt, kuten Apple, Amazon, Facebook, Google ja Microsoft. Kvantitatiivisen analyysin ja osakenäkemyksemme jälkeen salkkuun nostetaan seuraavat osakkeet:

  • ASML Holding on Alankomaissa pääkonttoriaan pitävä yritys, joka valmistaa puolijohdeteollisuudessa käytettäviä optisia litografiajärjestelmiä. Se kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin koko maailmassa
  • Dassault Systemes on ohjelmistoyhtiö tarjoaa muille yrityksille ja henkilöille virtuaalitodellisuuspohjaisia teknologiaratkaisuja, jotka muuttavat tapaa, jolla tuotteita suunnitellaan, valmistetaan ja tuetaan useilla eri aloilla.
  • Fiserv tarjoaa yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa rahoituspalveluteknologiaa kaikkialla maailmassa.
  • Global Payments on amerikkalainen finanssiteknologia-alan palveluntarjoaja. Global Payments tarjoaa kauppiaille pankkikortti- ja luottokorttipalveluja, tietopalveluja ja analyyttisiä ratkaisuja.
  • KLA Corp on puolijohdeyhtiö, joka toimii elektronien ja fotonien optiikan, anturitekniikan ja tekoälyn yhteydessä. Yhtiön ratkaisuja käytetään autoteollisuudessa, tekoälyssä, IoT:ssä ja 5G:ssä.
  • Verisign on maailmanlaajuisesti toimiva verkkotunnusvälittäjä ja internet-tietoturvayritys, joka hallinnoi ja suojaa DNS-infrastruktuuria yli 146,4 miljoonalle .com ja .net verkkotunnukselle ja käsittelee yli 132 miljardia kyselyä päivässä. Sen liiketoiminta on jaettu kahteen segmenttiin: rekisteripalvelut ja tietoturvapalvelu
  • VMware on maailman johtava pilvipalveluinfrastruktuurialan yritys. VMwarelta asiakas saa kaiken saman katon alta. Q1:llä liikevaihto kasvoi 12 %.
  • Zalando on saksalainen vaatteiden verkkokauppa. Se on tehnyt itsestään alle 10 vuodessa johtavan eurooppalaisen verkkokauppa-alustan.

Salkusta poistuvat: Ansys, Citrix Systems, Intuit, Square ja Synopsys.

Tutustu salkkuun

Toteutimme muutokset salkkuun 17.6.2020 aikana. Muutosten jälkeen salkussa on 26 teknologiaosaketta. Seuraa salkkua ja katso sen koko sisältö alta linkistä. Salkun voi helposti kopioida itselle eTorossa

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkkueToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin, sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.   Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy  suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen.  78 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa  hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen.  Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja  onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.   Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta. Esitetty kaupankäyntihistoria on alle  viisi täyttä vuotta, eikä se välttämättä riitä sijoituspäätöksen perusteeksi   Copy trading on salkunhoitopalvelu, jonka tarjoaa eToro (Europe) Ltd., joka on  Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.    eToro USA LLC ei tarjoa CFD:tä eikä esitä mitään vastuuta tämän julkaisun  sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. eToro USA LLC on laatinut  kumppanimme käyttämällä julkisesti saatavilla olevia ei-yhteisökohtaisia  tietoja eTorosta.
Sinua voisi kiinnostaa
Helsingin Pörssin kasvuosakkeet
Helsingin pörssin parhaat kasvuosakkeet
Analyysi: Wetteri povaa kannattavaa kasvua vuodelle 2024
Mistä tuotto syntyy?
Sijoittajan valinnat